Hot yoga og saunagus – Mit nye detox-redskab til at stresse helt af med

Del:

Jeg tog mig tid til hot yoga og saunagus i Wellcome Fitness & Spa trods en presset kalender. Det var al tiden værd, for jeg gik derfra fuldstændig afstresset og fyldt op af ny energi. Prøv det selv.

Når man som jeg har en 80 timers arbejdsuge, samt træner 5-7 timer og går ture med min hund, som nok når op på 14 timer om ugen, så kunne jeg ikke lige se, hvordan jeg skulle få presset fire dage ind om ugen med hot yoga og saunagus i Wellcome Fitness & Spa. I alt 10 timer jeg kunne bruge på mit arbejde, min hund eller min træning. Men jeg blev klogere.

Dygtig underviser guider dig igennem
Hver session starter i Wellcomes lækre yogasal. Hold-lederen er Lila Cristine Lutz, kaldet Lila. Hun er roen selv. Rank og klædt helt i hvidt. En erfaren healer og yogalærer der dygtigt guider os igennem yogastillingerne i det 37 grader varme lokale. Det er som at være i en anden verden. Rolige og dybe toner lyder fra krystalrør og krystalsyngeskåle som Lila spiller på. Lydene er med til at understøtte yogaøvelserne. Jeg er her med min træningsveninde Mia. Hun ser også helt rolig ud.

Behandlinger i Well come fitness

Først yoga og så saunagus
Selve yogaen er baseret på kundalini-yoga, som kort beskrevet går ud på at bruge lyde og mantra i undervisningen, dynamiske og rytmiske yogaøvelser og afspænding. Vi fik også velduftende olier i hænderne til at rense sindet med. Efter yogaen er det tid til saunagus i syv minutter i Wellcomes smukke spa. En gong-gong lyder ved start og slut. Lila kommer forskellige æteriske olier iblandet vand henover de varme sten, og vifter håndklæder, så varmen kommer rundt i lokalet. Varmt, beroligende og livgivende. Til sidst et dyp med hele kroppen i et bassin med iskoldt vand. Dernæst 10 minutter i en sofa med detox-te og frugt, inden det hele gentager sig. I alt to gange.

Varm behandling i well come fitness

Mit udbytte
Men hvordan virkede det så? Især på en som mig, der er 110 procent dedikeret til mit arbejde og træning? Første dag gik der 45 minutter før jeg kunne slippe tankerne. Anden dag kun 25 minutter. Til sidst var jeg kun et kvarter om at være 100 procent til stede i det, vi var der for: At slappe af og få ny energi.

Well come fitness i Waterfront shopping

De dyrkes fitness i well come fitness

Prøv Welcome Fitness & Spa, Waterfront Hellerup

13. januar 2023

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.