Del:

VILD NORD Care – Collagen 150 gram

529 krRabatpris: 397 kr(kun gældende ved rabatkode, som fås ved tilmelding til nyhedsbrev her)

Rinas ord:
“Det fineste, rene kollagenpulver udvundet af skindet fra vildtfanget torsk, som har levet frit i Nordatlantens krystalklare vand. Dette sortiment forener de bedste råvarer fra den nordiske natur med effektive vitaminer og mineraler. Vi lader den nordiske natur forkæle dig med alt det vilde, den har at byde på. Min hud er meget smuk på trods af min alder, jeg tror denne og min mandelolie gør en stor forskel.”

Produktbeskrivelse:
Vild Nord EXO LAB, Care – Holistic Therapy Collagen starter kit består af en metal beholder, som smukt pynter i ethvert hjem og en praktisk måleske der gør det nemt for dig at dosere. Herefter kan du blot vælge refill poser og derved spare penge. Den har en flot lyserød farve og en let sødmefyldt smag af solbær.

Vild Nord EXO LAB, Care – Holistic Therapy Collagen er udviklet til dig der gerne vil have lidt ekstra støtte. Du har måske rundet de 40, fået børn og kan mærke der sker ændringer med kroppen, som huden bliver tyndere, dine slimhinder driller og håret bliver finere og har ikke helt samme pragt som før. Collagen giver mere fugt og kærlig pleje til hud, negle, slimhinder og bindevæv.

error: Indhold er beskyttet.
Scroll til toppen

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.