På luksusferie et kvarter væk

Del:

Du behøver ikke tage langt væk for at mærke storbyens puls og blive forkælet på lækkert hotel og nyde udsøgt gastronomi. Gør som os og tag på kærestetur på Hotel d’Angleterre.

Min ven og jeg ville på en miniferie sammen. Men vi havde ikke lyst til at bruge dyrebar tid på fly og transport. Derfor faldt valget på en af landets få femstjernede hoteller – d’Angleterre i København. I bil tager det kun 15 minutter at køre ind til Kongens Nytorv, hvor det kendte hotel er. Vi glædede os derfor meget til en dag, aften og nat på luksushotel, selvom det ’bare’ er i København.

Legendarisk hotel

Hotel d’Angleterre kan dateres helt tilbage til 1755, og genåbnede i 2013 efter to års renovering. Bl.a. blev hotellets samtlige 92 rummelige værelser og suiter smukt renoveret til elegant indrettede værelser og luksussuiter, hvor det klassiske og det moderne komplementerer hinanden. Vores suite er med stue og badeværelse. På et bord står champagne, chokolade og nødder. Vi skænker os et glas og stiller os ud på den lille altan. Taler om verdensnavne, som igennem tiden har boet på det legendariske hotel. Vi taler også om, at på den korte tid, vi har været her, føler vi os så godt taget imod. Fra hotelreceptionisten til velkomsten med bobler og nødder på værelset. Her er tænkt over det hele.

Restaurant Marchal. Michelinstjerne og skøn indretning.

Strøgtur og spa

Efter vi har pakket ud, tager vi en strøgtur. For det er d’Angleterre jo også: et besøg i København, hvor vi kan lege turister for en dag. Strøget er faktisk Europas længste shoppinggade og kun 50 meter væk. Det er hyggeligt at ose, men vi skal også i spaen Amazing Space, som holder til på d’Angleterre. Du behøver ikke være hotelgæst for at benytte dig af denne skønne perle, hvor vi bader, læser avisen på solsenge og nipper til friskt kildevand. Her er roligt og lunt, så det er nemt at få sig en powernap. Er du ekstern gæst, skal du booke en tid for at benytte Amazing Space’s spafaciliteter.

Gastronomisk show

Veludhvilede og nyvaskede, og ikke mindst klædt på til lejligheden, sætter vi os til rette i Marchal. Hotellets Michelin-restaurant, som serverer moderne fransk med et nordisk touch. Det er en smuk og næsten overdådig elegant restaurant, hvor der både i indretning og på tallerknerne kræses om de sanselige detaljer.
Efter nogle lækre starters får vi signaturretten Canard à la Presse. Rosa-tilberedt andebryst serveret med sauce legeret i andens egen juice. En helt unik gastronomisk ret, hvor kokken udfører en stor del af det ved bordet. Det er lidt af et show, der bl.a. involverer en ekstraordinær presse lavet af sølv. Vi har ikke set noget lignende før, og heller ikke smagt noget tilsvarende. Kødet smager helt utrolig godt og saucen er fløjlsblød.

Trætte og glade

Vi nyder vinen, hinanden, en skøn dessert og den fantastiske service, som er så kendetegnende for d’Angleterre. Mætte og glade afslutter vi på Balthazar. En skøn champagnebar med god stemning, som også laver mange cocktails, bl.a. en perfekt Espresso Martini. Da vi endelig går til ro, sover vi begge som en drøm og vågner friske til en overdådig brunch. Det er ikke sidste gang, vi tager på ferie på d’Angleterre.

Fuld gang i Marchals køkken. Vi skal have signaturretten Canard à la Presse.

6. juli 2021

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.