Privatlivspolitik

Persondata 
For at kunne handle hos Rinamardahl.dk  skal du som minimum oplyse:
• Navn
• Adresse 
• E-mailadresse
• Telefon/mobilnummer

Disse oplysninger bliver brugt for at vi kan levere varer til dig.

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt. Oplysningerne gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10. Efterfølgende slettes oplysningerne.

Relevante oplysninger videregives til udvalgte leverandører, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at håndtere og levere de varer, som du har bestilt, og ligeledes at kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Rinamardahl.dk via e-mail rm@rinamardahl.dk

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger sikkert i en cloud-løsning. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige digitale udvikling betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet. 

Sådan får du ændret oplysninger, vi har om dig

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du mener, at vi har oplysninger om dig, som ikke er opdaterede eller er irrelevante, så vi kan rette eller slette dem. Du skal dog være opmærksom på, at ifølge lovgivningen er vi forpligtet til at gemme visse oplysninger i op til flere år, også selvom du ikke længere er kunde hos os.

 Logstatistik
Rinamardahl.dk  benytter logstatistik, og det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

Rinamardahl.dk  anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til dig, der besøger websitet, når du opgiver navn, adresse og andre oplysninger i forbindelse med at du opretter dig som kunde eller tilmelder dig nyhedsbrevet.

Logstatistik bruges desuden til markedsføring.

Nyhedsbrev
På hjemmesiden kan du blive en del af rinamardahl.dk medlemmer og dermed tilmelde dig nyhedsbrevet fra Rinamardahl.dk . Du modtager vores nyhedsbreve via din oplyste e-mail. Nyhedsbrevet indeholder tips, rabat og konkurrencer og information til kvinder +40 år. Du modtager kun nyhedsbrevet, såfremt du har tilmeldt dig – fx i forbindelse med køb af et  produkt, hvor du ved bestillingen bliver opfordret til at tilmelde dig.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde via Rinamardahl.dk under nyhedsbrevet eller på mail rm@rinamardahl.dk

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.