Behandlere er mit livs backup

Del:

Hvis der er noget jeg ikke vil undvære i mit liv, er det de månedlige konsultationer hos mine faste behandlere. Få min helt personlige behandlerguide.

Der er en god grund til, at jeg ikke går ned med stress trods en arbejdsuge på 80-100 timer: Et langt og lykkeligt forhold til dygtige behandlere. Selvfølgelig skal man gøre det meste selv, og sund livsstil er alfa og omega for mig. Daglig træning, yoga og lange ture i naturen. Min kost er uden gluten og mælkeprodukter, indeholder kun lidt kød og har et minimum af alkohol og sukker. Dertil indtager jeg 10-13 vitaminer dagligt. Fx D-vitamin og Mega B-stress, magnesium og raw protein med havremælk.

De skaber balance i dit liv
Men nogle gange skal man også have hjælp fra andre. Behandlere der med uddannelse og erfaring ved, hvordan de skal skabe balance mellem krop og sind. For hvad nytter det at køre med 110 i timen, hvor vi hele tiden skal være den bedste version af os selv, hvis sjælen har det skidt eller ryggen gør ondt? At nyde livet og se godt ud bliver altså så meget bedre, hvis man også tør række ud og få hjælp hos de professionelle behandlere. For mig er de guld værd.

Osteopaten finder årsagen til smerten
I 19 år har jeg taget turen op til Gorm Alex Petersen for at få hjælp til de smerter, der uvilkårligt opstår, når man som jeg træner og arbejder så meget. Gorm får styr på min krop. Ondt i knæet kan fx betyde et problem med hoften. Gorm sætter det på plads og smerten forsvinder. Gorm er desværre fuld optaget, men book tid hos en af de andre dygtige osteopater i AP Sundhedscenteret.

Osteopat Gorm Alex Petersen
AP Sundhedscenter
Hans Edward Teglers vej 7-9, 
2920 Charlottenlund
www.apsund.dk

Grounded og fuld af overskud
Kinesiolog Ulla Thor-Jensen er min lifesaver. I flere år har jeg konsulteret hende, når jeg har følt mig for presset og anspændt, haft for mange bolde i luften og sorg over at have mistet. Uanset hvor sort noget har set ud, så går jeg fuldstændig grounded ud af døren efter 1 ½ time hos Ulla. Hun vender negativ til plus med overskud på kontoen lang tid efter.

Skovshoved Sundhedsklinik v. Kinesiolog Ulla Thor-Jensen
Strandvejen 308B
Telefon 26 37 37 79
Skovshovedsundhedscenter.dk

Fysioterapeuten rammer altid plet
Når jeg har haft smerter, der ikke går væk i fx ryg og skulder, er Jakob Hansen, indehaver af Fysioteamet i Waterfront, uundværlig. Han er grundig og finder altid årsagen til smerten, som ofte er et helt andet sted. Han overser ikke små skævheder i kroppen, som er skyld i smerterne, men rammer helt præcist og giver gode øvelser og genoptræning, så jeg kan mærke, at det virker og bliver bedre.

Fysioteamet Fysioterapeut Jakob Hansen
Waterfront Shopping, 1. sal hos Well-Come
Telefon 39 30 03 04
Philip Heymans allé 17
2900 Hellerup
fysioteamet.dk

5. august 2021

Køb produkter relateret til artiklen her

Kinesiologi smertelindring 1 times behandling

Rinas ord:
Kinesiolog Ulla Thor-Jensen er min lifesaver. I flere år har jeg konsulteret hende, når jeg har følt mig for presset og anspændt, haft for mange bolde i luften og sorg over at have mistet. Uanset hvor sort noget har set ud, så går jeg fuldstændig grounded ud af døren efter 1-1 ½ time hos Ulla. Hun vender negativ til plus med overskud på kontoen lang tid efter.

Har du symptomer der ikke kan diagnosticeres, er Kinesiologi en metode, til at se hvilken behandling der er bedst for dig. Udviklet i USA i 1980erne af kiropraktorer. Kinesiologi kan hjælpe børn og voksne.

Varighed: 1 time

765 krRabatpris: 574 kr.(kun gældende ved rabatkode, som fås ved tilmelding til nyhedsbrev)

Modtag rabatkode

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.