Det mest eksklusive Paradis i Marbella

Del:

Marbella Club kan prale af Hollywoodstjerner, som Sean Connery, Liza Minelli og Tony Curtis blandt gæsterne og har stadig mange kendte popstjerner eller royale som besøger hotellet. Det forstås, for stedet summer af eksklusivitet og ægte high-society.

Oprindeligt blev hotellet bygget som en lækker privatbolig, men i dag er Marbella Club et af de førende hoteller i verden. Et hotel med stor charme, der tilbyder meget høje standarder for kvalitet, mad og service i alle afkroge af hotellet. Med sine 120.000 kvadratmeter lækre indretning, omgivelser og service fik stedet mig meget hurtigt til at føle mig som en vigtig royal. Smukt beliggende, med en vellykket blanding af gammelt og nyt, ligger dette paradis kun 3 minutter fra stranden. Gæsterne kan nyde den eksklusive luksus i afslappede og intime omgivelser og hver eneste detalje på Marbella Club er karakteristisk og byder på uforglemmelige oplevelser og historie.

Der er kun en greve Rudi von Schonburg
Jeg mødte Greve Rudi som har været med næsten fra første færd. Han har været manager for hotellet i mere end 20 år og nu, i en alder af 80 år, fungerer han som ambassadør og er stadig en vigtig del af Marbella Club. Hans engagement i stedet kan mærkes, og han nærmest funkler, når han fortæller om alle de historier der har været igennem tiderne. Om hvordan de tidligere har måttet købe deres egne køer, for at få mælk til hotellet i starten. Man kan mærke historien alle steder – og på de fleste vægge hænger billeder af de kendte der har besøgt hotellet gennem dets levetid.

Gengangere
De gæster jeg talte med på hotellet var, for størstedelens vedkommende, nogen der kommer igen år for år – og har gjort det igennem en del af deres liv. Jeg mødte faktisk nogen der for 16 år i træk holdt nytårs aften på Marbella Club. Det taler jo sit eget sprog om stedet, når så mange kommer igen og netop den familiære stemning der opstår af genkendelsens glæde, er en af de ting, der ikke kan købes for penge. Stemningen var helt speciel og alle gæster var åbne, venlige og velklædte. Det er absolut ikke sidste gang, jeg besøger Marbella Club.

Selve hotellet
De stemningsfyldte værelser er placeret i flere lave hvide bygninger der omkranser den dejlige have med smukke store citrontræer, små fontæner og kaskader af blomster. De skønne blå klinker der er muret op på hotellets facade, fortæller hver deres historie om hvem der har boet på hotellet.

Der er i alt 84 luksuriøse værelser, 37 suiter og 14 villaer med to eller tre soveværelser. Alle indkvarteringer indeholder alt hvad du måtte få brug for – og villaerne har privat pool og have.

Spisesteder
The Winter Garden og Terrasse byder på morgenmadsbuffet med Champagne, mens den trendy MC Café med moderne europæisk køkken er mere uformelt. Berømte Beach Club Restaurant har en kæmpe overdådig frokostbuffet, som jeg aldrig har set lignende. Her var så meget blandet fra havet, sprøde grønsager, salater, et lækkert dessertbord…og samtidig var der udsigt til vandet.
Middagene foregår i The Grill, som har en stor åben grill i midten af restauranten og serverer fremragende madoplevelser, selv til den mest kræsne gane. Hotellets overdådige Champagnebar er åben om aftenen og der er ingen tvivl om, at gæsterne er kræsne kunder, som forventer service døgnet rundt. Af samme årsag har du ofte hele flere tjenere omkring dig, for mens den ene trækker din stol ud, hælder den anden vin op i dit glas.

Sport og spa
Idrætstilbud er der også på Marbella Club. De to store udendørs swimmingpools, en (opvarmet) og en indendørs terapeutisk pool er et trækplaster og her tilbydes skønne behandlinger med mulighed for at slappe helt af og nyde en kop the eller champagne i afslapningsrummet.
Golfspillere vil være begejstret for at prøve de udfordringer der venter dem på den 18-hullers Marbella Club Golf Resort – og de hesteglade vil frydes over de tilstødende rideskoler, bare 20 minutter væk i Benahavis hills. Er det tennis eller fitness, der frister dig, så findes det i gåafstand til nabohotellet Puente Romano.
Marbella er et fantastisk område i sydspanien og med mere end 320 solskinsdage om året, er der ikke mulighed for at fejle totalt i forhold til vejret

Pris: Pr. nat udenfor sæson er ca. 1.500 kr. fra november til marts minus påsken. Pr. nat i højsæson er ca. 5.900 kr.
Beliggende: Syd Spanien
Flytid: 3 timer og 45 minutter
Valuta: Euro
Fra lufthavnen: 40 minutter
Læs mere på: www.marbellaclub.com

6. august 2021

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.