Dine hænder og negle er dit visitkort!

Del:

Pæne, velplejede negle og hænder betyder rigtig meget. Mange ser på dine hænder, også når du hilser på andre.

Lidt farve på neglene gør en stor forskel, eller om du blot vælger en klar lak. Franske negle er lige så smukt, samt en god håndcreme, så hænderne ikke tørrer ud. Fil altid neglene, hold tørre neglerødder væk. Brug derfor også handsker når du laver havearbejde eller andet, der er hårdt for hænderne. I dag er det muligt for dem, der ønsker at få fjernet aldringstegnene på håndoverfladerne ved brug af Restylane.
Her guider vi dig til, hvordan du holder dine hænder & negle pæne.

SHELLAC HOS STATEMENT COPENHAGEN

Er du træt af, at din neglelak krakelerer, lang tørretid, chippede negle og at det aldrig kan holde mere end 1 døgn, så skal du vælge Shellac.

Shellac er en hyperbrid lak, som er en fusion mellem gele og almindelig lak. Den styrker dine negle og påføres enten på ens naturnegle eller på en forstærkning/forlængelse med akryl. Behandlingen tager kun omkring 45 min. hvorefter du går fra klinikken med de flotteste negle, som sidder hvor de skal og holder op til 3 uger helt uden ridser eller hakker.

Stort udvalg I farver!

STATEMENT COPENHAGEN
Waterfront, Philip Heymans Alle, 2900 Hellerup, Telefon 31 31 19 63

Åbningstider:

Mandag–fredag: 9-20 / Lørdag: 10-17.30 / Søndag 10-14.30

Håndcream

UV A+B Solfaktor Hand Cream er den daglige pleje til dine hænder. Den bliver optaget direkte i huden og efterlader en (ikke fedtet) film, som forstærker den naturlige beskyttelse af huden.
Hand cream pris 96 kr. herome.dk

Udglatning af huden på hænderne 

En behandling, som vinder mere og mere frem, er udglatning af huden på hænderne. Med en meget tynd kanlye lægger en sygeplejerske Filler Skinbooster Vital under huden, som er en filler der består af vand og hyaluronsyre. Resultatet er smukke, bløde, glatte hænder.
Resultatet bliver optimalt ved et behandlingsforløb på 3 behandlinger med 2 ugers interval. Et behandlingsforløb koster ca. 8.800 kr. Alt efter hvilken klinik du vælger.

1. juli 2021

Køb produkter relateret til artiklen her

Økologisk Mandelolie 100 ml. til hele kroppen

Rinas ord:
Jeg har brugt denne mandelolie i over 10 år. Den er allround og gør min hud rigtig blød uden at fedte. Jeg bruger den også under fødderne om sommeren, hvilket giver smukke, fine fødder. Den kan bruges til hænder, hår, ansigt og hele kroppen både inside – out, og samtidig dufter den dejligt.

130 krRabatpris: 93 kr.(kun gældende ved rabatkode, som fås ved tilmelding til nyhedsbrev)

Modtag rabatkode

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.