Drømmestrande for enhver

Del:

Glem alt om hverdagens stress og den bidende kulde der lige nu synes uendelig. Glem alt om dansk ustabilt sommervejr og iskoldt badevand. Drøm dig i stedet til Caribien, Mexico, Philipinerne eller bare middelhavet. Vi har plukket en lille håndfuld vidt forskellige strande til dig. Nogle du kan have næsten for dig selv. Andre du må dele med mange og hvor det ikke skorter på aktiviteter…

La Minitas – paradis i Den Dominikanske Republik
De caribiske øer er alle kendetegnet ved deres fantastiske kyststrækninger og Den Dominikanske Republik er absolut ingen undtagelse. La Minitas beach er en af de smukkeste strande i Den Dominikanske Republik, men den er privat, så det er ikke alle beskåret at få adgang. Lykkes det alligevel for dig, finder du kridhvidt sand, lysende blåt vand og palmer med rødder i vandkanten så langt øjet rækker. På La Minitas behøver sjælen ikke at holde sig i ro hele tiden. Vandet er perfekt til alle former for snorkling, dykning, vandski, vandcykling, kajaksejlads og vindsurfing – og du tilbydes det hele på denne strand. Massage midt på stranden, lækre restauranter og eksotiske drinks er også lige ved hånden, så du kan roligt planlægge at nyde solen hele dagen, uden at kede dig et sekund.

Hvor: Den Dominikanske Republik, Caribien.
Længde: 400 meter
Sæson: Hele året, tropisk klima med regntid juni – oktober.

 

Tulum  – sand, vand og mayaruiner
Tulum Beach ligger cirka 140 kilometer sydøst for Cancun i Mexico og er ganske unik i den forstand, at turister her ganske automatisk, og uden mindste anstrengelse, kombinerer strandlivet med kulturoplevelser. På den fantastiske strand med puddersand og turkisblåt vand, behøver man nemlig bare skubbe palmerne lidt til side og skue opad for at se de spektakulære mayaruiner som knejser så smukt på toppen af en klippe med en helt utrolig udsigt. Tulum blev bygget i 1200-tallet, netop som Mayariget forfald tog til, så Tulum Beach er et lille stykke paradis med umiskendelig aura af ældgammel mystik.

Hvor: Tulum, Mexico.
Længde: 17 kilometer
Sæson: Hele året, tropisk klima med regntid maj-oktober.

 

Es Trenc – Mallorcas sidste naturstrand
Med flere bugter, kilometervis af snehvidt sand og krystalklart vand tiltrækker Es Trenc stranden på Mallorca masser af mennesker året rundt. Og det er der god grund til. Es Trenc udmærker sig nemlig ved at være den sidste store naturstrand på Mallorca og den eneste lange strand, der ikke er flankeret af høje hotelbygninger. Det er den i øvrigt beskyttet mod også i fremtiden, takket være placeringen i en nationalpark. Es Trenc ligger et stykke væk fra de store turistområder og adskiller sig fra alle de små strand ved sydøstkysten. Her, på Mallorcas vel nok smukkeste strand, ledes tankerne nemlig hen på vores egen Vesterhavskyst omkranset af gryder og klitter i en slags Bountyland-møder-Vesterhavet-symfoni.

Hvor: Mallorca
Længde: 2 kilometer
Sæson: Maj-oktober

 

Anfi Beach – Caribien møder Gran Canaria
Lidt mere tropisk, lidt mere eksotisk. Og lidt mere caribisk. Anfi Beach ligger mellem Arguineguin og Puerto Rico på Gran Canaria, men er alligevel bogstaveligt talt beslægtet med Caribien. DNA’en findes bevisligt i sandet, som såmænd er fragtet hele vejen fra Caribien, sandkorn for sandkorn. Anfi Beach er en lille lækker strand, måske den bedste på hele Gran Canaria, hvilket ikke siger så lidt. Placeringen i bugten danner en lagune, der gør Anfi Beach yderst velegnet for børn, for vandet er roligere og lunere end andre steder og høje bølger en sjældenhed. Der er masser af aktiviteter i form af vandsport og en fin restaurant midt på stranden. Butikker, barer og supermarked findes lige i nærheden.

Hvor: Arguineguin på Gran Canaria
Længde: 250 meter
Sæson: Hele året

 

Koukounaries Beach – en ægæisk perle
Grækenland nærmest vrimler med fantastiske post-kort-smukke strande, men Koukounaries Beach, på den græske ø Skiathos, har ry for at være en af de ubetinget smukkeste i det Ægæiske Hav, hvis ikke i hele middelhavsregionen. Skiathos helt særlige frodighed afspejler sig på Koukounaries Beach, som er omkranset af klipper med hele skove af lysende grønne pinjetræer. Her er vandet dybblåt og krystalklart og sandet så fint som på nogen sydhavsø. Koukounaries Beach er naturligvis uhyre attraktiv på grund af sin legendariske skønhed og du finder mange vandsportsfaciliteter, restauranter, taverner og strandbarer.

Hvor: Skiathos i Grækenland
Længde: 1,2 kilometer
Sæson: april til oktober

 

Bountydrømme på White beach

315 kilometer syd for Manilla på Philipinerne ligger den lille paradisø Boracay. Her bliver selv det smukkeste fotografi gjort til skamme på den 4 kilometer lange og 100 meter brede sandstrand, White Beach, som ville gøre sig strålende som location for en Bounty reklame. Her myldrer det med eksotiske farvestrålende fisk, delfiner og havskildpadder i det krystalklare vand. Dette er stranden der opfylder drømmen om paradis, men du kan samtidig snorkle, fiske, sejle og dyrke flere slags vild vandsport. På grund af White Beach skønhed er den godt besøgt, men størrelsen gør, at der aldrig bliver det mindste trangt.

Hvor: Boracay Island, Phillipinerne.
Længde: 4 kilometer
Sæson: Hele året, tropisk klima med regntid juni-september   

6. august 2021

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.