En drøm er gået i opfyldelse

Del:

Jeg havde en drøm for 2 år siden, om at lave en af de smukkeste og magiske julemarkeder i Danmark, fordi jeg selv besøgte dem der var, og blev desværre altid skuffet.

Jeg arbejdede på at skabe en fantastisk atmosfære på julemarkedet. Med julemusik, hyggelig belysning og magiske dekorationer for at få vores gæster i den rette julestemning. Jeg ville også have underholdning og aktiviteter for både børn og voksne, så der er noget for enhver smag.

 

NORD Julemarked på Skovriderkroen
Derfor valgte jeg at lave NORD Julemarked, som jeg selv ville have lyst til at besøge. Og første år kom der 7.500 gæster – jeg havde heller ikke noget at vise frem, da det var første gang, men i 2023, havde jeg alle billederne fra 2022, og der gik det viralt på Facebook med 65.000 interesseret i at besøge julemarked, og vi havde 100.000 der var inde på vores site for at læse om det. Så ved julen 2023, kom der 25.000 gæster og vi blev lagt ned med oprydning, skrald, mad og gæster og 142 udstillere.

Tak til alle der deltog
Jeg er meget taknemmelig for al den støtte og interesse, vi har fået fra vores gæster og udstillere, og jeg kan næsten ikke vente med at åbne dørene til det bedste julemarked nogensinde. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen den 22.-23.-24. november 2024 for en juleoplevelse fyldt med glæde, stemning og fantastiske julegaver. Vi lover, at det bliver et julemarked, du ikke vil glemme.

Se mere på www.nordjulemarked.dk
Køb billetter på www.billetsalg.dk/nord
Send en mail vedr. køb af en stand på messe@nord-magasinet.dk
Ring på 20 62 77 62

9. januar 2024

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.