En himmelsk uge med sport og aktiviteter

Del:

Det er så nemt og genialt: Club La Santa på den kanariske vulkanø Lanzarote. Nords redaktør testede flere af aktiviteterne og nye luksussuiter.

Jeg var her for tre år siden og har altid været vild med konceptet: Betal én gang og du har adgang til verdens bedste legeplads. Den ultimative ferie for alle os der elsker sport.
Det danskejet Club La Santa har eksisteret mere end 30 år, men resortet følger i den grad med tiden. Aktiviteterne er altid toptunet, og i 2014 udvidede man med 96 nye suiter designet af den berømte danske arkitekt, Henning Larsen. En suveræn hoteloplevelse at bo i disse superminimalistiske og lækre suiter.

Overflødighedshorn af sportstilbud
I en uge fik jeg cyklet, løbet, dyrket yoga, roet i kajak, svømmet i de store poolområder og spillet tennis. Og det er jo så bare et lille udpluk af de mere end 40 sportsaktiviteter, der findes her. De allerfleste hopper man på efter lyst og behov. Vil man have eneundervisning betales ekstra. Men alt er skræddersyet til en skøn ferie, hvor man ikke behøver tænke over, hvor og hvordan man skal dyrke sin sport eller aktivitet. Og det gode er, at det egner sig lige godt til den inkarnerede sportsudøver som til nybegynderen.

Club La Santa
Åbnede i 1983 grundlagt af ’Tjæreborg-præsten’ Pastor Ejlif Krogager. I dag er Club La Santa stadig danskejet og er et internationalt anerkendt feriesportscenter for amatører som professionelle. Der bliver årligt afholdt store Triatlon-arrangementer og andre events, bl.a. Powerweekends med Charlotte Bircow. Se mere www.clublasanta.dk

6. august 2021

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.