Gennemført spaforkælelse – lidt over en time fra København…

Del:

Der venter saltvandsindsprøjtning for krop og sjæl og vilde kulinariske oplevelser på Ystad Saltsjöbad. Bare spørg NORDs redaktør, som er fan efter to dage. Gennemført spaforkælelse – lidt over en time fra København…


Ystad Saltsjöbad er et pragtfuldt sted at få genopladt batterierne.

Efter blot 1 time og 30 minutter fra Hellerup ankommer vi til Ystad Saltsjöbad. Allerede ved ankomsten bliver vi ramt af den slags feriestemning, man mest finder i Sydeuropa: Havduft og nåletræer. Man får bare lyst til at slippe stress og tanker og overgive sig til sparesortet, som ligger og venter på én omgivet af smuk og indbydende natur. Indenfor i det 120 år gamle badehotel, som er fuldstændig renoveret og opdateret med moderne og eksklusive spafaciliteter, bliver vi mødt af et smilende personale i en hyggelig reception. 

Nordens Middelhav
Vores værelser er på førstesalen og har den smukkeste udsigt direkte ud til Østersøen. Faktisk minder det mere om at stå på en balkon ved Middelhavet! Indretningen er vellykket med kombinationen af historie, hygge og beroligende atmosfære. Det er lige før, vi føler os som gæster i TV2-serien Badehotellet. Her er en helt særlig æstetik og ro, og som man sjældent møder andre steder.


I dette fantastiske rum kan man slappe helt af i stilhed på med en drink og nyde den smukke udsigt.

Privat forkælelse på tagterrassen
Efter indlogeringen tager vi hul på programmet, som vi har fået tilsendt på forhånd. Af en venlig medarbejder bliver vi ført gennem hotellet og op til den eksklusive tagterrasse, som vi har helt for os selv i to timer. Vi bliver kun forstyrret af roomservice, som kommer efter kun ét tryk på den opstillede telefon. Vi har den smukkeste havudsigt til den ene side og pool-området på den anden side. Der er virkelig forkælelse og fordybelse på alle parametre.


De fransk-nordiske retter, alle baseret på sæsonens råvarer, er yderst velsmagende.

Eksklusive spaoplevelser
På andendagen nyder vi badehotellets fantastiske faciliteter. Lido Club & Spa hedder stedets spaområde. Opvarmede pools inde og ude, afslappende musik, drinks, champagnepool, sauna, relax-område. Man kan også få den ultimative spaoplevelse med The Greek Experience: Som at træde ind i en tropisk regnskov og få alle sine sanser vakt.


Hyggeligt med åbent køkken, så man kan følge med i kokkenes tilberedning.

Fristende gourmet
Der bliver kræset for maden på Ystad Saltsjöbad. Den første aften spiser vi på restaurant PORT. I en næsten fyldt restaurant med god stemning får vi serveret en skøn 3-retters menu. De fransk-nordiske retter, alle baseret på sæsonens råvarer, er yderst velsmagende. Eneste minus i den samlede oplevelse – igen fabelagtig havudsigt – er den lidt for høje musik.


Villa Strandvägen kan anbefales på det kraftigste til en unik madoplevelse.

Villa Strandvägen er et must
På vores sidste dag går vi 50 meter hen til Villa Strandvägen. Et gammelt og fint, lille badehotel i tilknytning til Ystad Saltsjöbad. Omgivet af nåle-træer og med havet svagt brusende i baggrunden er det bare så svensk og idyllisk. Menuen er delvist forudbestemt af køkkenet. Der er virkelig tænkt over både det visuelle indtryk og smagsoplevelsen. I kombination med den fornemme service og den autentiske atmosfære er oplevelsen helt unik. Bag-efter er vi enige om, at det har været en af vores bedste madoplevelser. Så herfra en helt klar anbefaling, og nærmest et must, når man skal forkæle sig selv på en af Nordens mest suveræne spa- og hotelresorts.

Priser

Ystad Saltsjøbad tilbyder flere pakkeløsninger og har jævnligt gode tilbud.

Seaview Junior Suite
2 dage for 2 personer inkl. stor morgenmad.
6.500 kr.

Rooftop by Lido
Privat tagterrasse inkl. champagne.
2 timer 1.000 kr.

Restaurant PORT
3-retters menu (ekskl. drikkevarer)
330 kr. pr. person

Villa Strandvägen
Køkkenchefens valg fra dagens menu.
4 serveringer.
600 kr. pr. person

11. september 2023

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.