Havde ikke troet, at jeg ville blive glad for en dukkert

Del:

Havde ikke troet, at jeg ville blive glad for en dukkert, hvis vandet ikke lige er 20 grader varmt. Men jeg har fundet ud af, at det ikke blot er det at komme i det kolde vand, der betyder noget for mig. Det fylder kun 20%, resten er endnu vigtigere for mig – udsigten, det stille vand, roen, luften, turen til badebroen. Det at man kan gå i fra en hyggelig badebro, sidde bagefter og tørre og bare at være. Kigge ud over vandet, slappe totalt af og mærke kroppen blive varm. Det er en helhedsoplevelse, der giver mig ro i sjælen.

23. juni 2022

Køb produkter relateret til artiklen her

Økologisk mandelolie 100 ml. til hele kroppen

Rinas ord:
Jeg har brugt denne mandelolie i over 10 år. Den er allround og gør min hud rigtig blød uden at fedte. Jeg bruger den også under fødderne om sommeren, hvilket giver smukke, fine fødder. Den kan bruges til hår, ansigt og hele kroppen, og samtidig dufter den dejligt.

130 krRabatpris: 93 kr.(kun gældende ved rabatkode, som fås ved tilmelding til nyhedsbrev)

Modtag rabatkode

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.