Jeg har taget STAÏ i 4 måneder

Del:

Jeg har altid spist 17 vitaminer dagligt igennem mange år, fordi jeg kan mærke på min krop, at det virker og giver energi. Men da jeg stødte på STAÏ-produktet, så behøvede jeg ikke længere alle de piller og kapsler. Måske du så Jytte Bille præsentere sit produkt i Løvernes Hule? Efterfølgende eksploderede salget, og jeg fik også lyst til at prøve det. Det unikke ved STAÏ er, at det indeholder ALLE vitaminer, mineraler, proteiner og omega-3. Jeg valgte STAÏ Healthy+ med kollagen, fordi kollagen booster hud, hår og negle, led, brusk og muskler. Eftersom jeg går op i mit immunforsvar og mit energiniveau, har jeg valgt fortsat at indtage syv piller ved siden af. Det vil sige, jeg også får ekstra 100 mg D-vitamin, selen og EyeQ. Sidstnævnte er en særlig kombination af essentielle flerumættede fedtsyrer.

Nemt og super sundt
Jeg har nu indtaget STAÏ dagligt igennem fire måneder. Jeg shaker med havremælk – vand kan også bruges – og jeg kan tydeligt mærke en forskel. Udover, at jeg nyder den mættende shake hver morgen – den smager godt! – så kan jeg mærke, at det kommer hurtigere ud i kroppen end pillerne og kapslerne. Og glemmer jeg den, er det som om at trætheden melder sig hurtigere. Det jeg virkelig elsker ved STAÏ er, at den er sammensat, så kroppen optager alle de næringsstoffer, den har brug for. Man får altså både vitaminer, mineraler, proteiner og omega-3 i ét produkt, hvilket jeg virkelig er tilhænger af. Ikke kun fordi det indeholder alt, hvad jeg har brug for, men også fordi det gør det nemt og ligetil.

Kapsler er affald
Noget andet er miljøet. Kapsler er affald, og der er lavet undersøgelser, som fortæller, at vi gennem livet spiser omkring 70 kilo unødigt affald, og dét er ikke sundt for kroppen! Faktisk er det ret ulækkert at tænke på. Så hvorfor ikke starte med at skåne vores eget indre miljø ved at fjerne kapselemballage, som STAÏ har gjort? Jeg og min krop er fans – vi kan slet ikke undvære det.

Tilbydes som engangskøb eller til en månedlig medlemspris på webshop direkte fra producenten. Hver pakke indeholder STAÏ-pulver og hørfrøolie til en måned. En shaker i plastic med smart låg følger med.

24. juni 2021

Kategorier

Følg Rina på SOME

Samarbejdspartner

Jytte Bille

STAÏ København

JYTTE BILLE – STAÏ – et valg af livsstil

Sund livsstil har været en del af mit liv de seneste 35 år. Jeg synes sundheden i dag drives mere af kapitalen end af sundheden, og vi bliver oftere vildledt end vejledt.

Det besluttede jeg at gøre noget ved. Som kundens ambassadør betalte jeg fagfolk for at udvikle et rent kosttilskud med alle de vigtigste næringsstoffer incl. omega3 i en ren og plantebaseret shake, uden unødig emballage, så vi skåner det indre miljø. Det var ikke så enkelt. En rejse på mere end 3 år, men det lykkedes at knække koden og STAÏ BOOST shaken kom på det danske marked 1. januar 2017.

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.