Kvinder mister også håret

Del:

Hvorfor ikke gøre noget ved den svindende hårpragt? Også når man er kvinde og oplever håret ændre sig i forbindelse med overgangsalderen. NORDs redaktør ser på løsninger for kvinder med hårtab.

En laser hjælper med at stimulere blodgennemstrømningen og booster hårene til at gå i deres vækstfase. V2X®-produktet påføres i hovedbunden ved hjælp af en dermapen.

Overgangsalderen er en udfordrende tid for de  fleste kvinder. Og for deres hår. Når østrogen-niveauet falder, oplever mange kvinder også, at håret bliver tyndere. Det knækker nemmere og ser generelt mindre sundt og glansfuldt ud, og nogle oplever et pludseligt hårtab. Men det er stadig et tabu at tale om. Så er det mere legitimt at tage fem kilo på end at blive tynd i toppen. Hår er indbegrebet af kvindelighed, og vi synes det er attraktivt med tykt og fyldigt hår.

Kvinder skjuler hårtabet
Sjældent hører jeg kvinder sige, at de er blevet tyndhåret, og de ikke ved hvad de skal gøre, og mange undersøger heller ikke om der er muligheder for at afhjælpe hårtabet. Er jeg i et selskab med kvinder i slut 40’erne og op i 50’erne, kan jeg se, at de gør meget for at lave fylde på toppen, en del har ikke meget hår tilbage, og mange klipper sig kort eller krøller det, fordi det er nemmere at skjule hårtabet end at gøre noget ved det. Og når kvinder kommer i 70’erne, har de fleste overgivet sig til det korte hår. Men hvorfor ikke gøre noget ved det, når nu man kan? For der findes effektive behandlinger mod hårtab til både mænd og kvinder.

Prøv en unik hårcellebehandling hos Pilorum Hårklinik
Den landsdækkende Pilorum Hårklinik står bag den specialudviklede hårcellebehandling kaldet V2X®. En unik patenteret hårtabsbehandling, som stimulerer hårsækkenes stamceller, så hårene bliver aktive og vokser igen. Behandlingen fås kun hos Pilorum Hårklinik, og med en succesrate på ca. 70 procent ved et V2X®-behandlingsforløb, synes jeg, det er en oplagt behandling til kvinder i overgangsalderen.

Sådan foregår en V2X® hårcellebehandling
V2X® hårcellebehandling foregår i tre step. Klinikkens sygeplejerske påfører V2X®-produktet i hoved-bunden ved hjælp af en dermapen. Det gør ikke ondt. En laser hjælper med at stimulere blod-gennemstrømningen og booster hårene til at gå i deres vækstfase. Der skal flere behandlinger til – hvilket er helt individuelt – og i tiden mellem behandlingerne får man serum med til hjemmebrug.

Besøg Pilorum Hårklinik på Dantes Plads 4. på Vesterbro.

Bemærkelsesværdige resultater efter forløb med den specialudviklede hårcellebehandling V2X.

 


V2X® til hårtab og tyndt hår
Fra 1.850 kr. pr. behandling.

Endeligt resultat efter ca. 12 måneder og 5 behandlinger


20. marts 2023

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.