Løb giver energi og balance

Del:

Det har krævet en del overvindelse, men i dag kan jeg slet ikke undvære mine ugentlige løbeture langs vandet og i skoven. 7-14 kilometer hver gang. Få inspiration til selv at komme i gang og brug mine råd til outfits og uundværlige gadgets.

Der er så mange gevinster ved at løbe, at det er dumt at lade være. Og kan jeg lære det, kan alle. Mine første løbeture var ren tortur, men det gik faktisk hurtigt over. Først og fremmest fordi resultatet var så tydeligt. Jeg fik lynhurtigt meget mere energi, men også, hvilket forbavsede mig først, en stor indre balance. For løb giver dig både et kick af endorfiner, som det gør dig rolig og lykkelig.
Mine løbeture foregår langs vandet, og der er intet som løb ved vandet, der egner sig til virkelig at få ryddet op i sine tanker og samtidig få nye ideer. Det giver balance og det er super essentielt, når det gælder at holde stress og negative tanker fra livet. Og når man først er kommet igennem de første gange, får man ekstra ud af at løbe her i området. For der er en utrolig smittende stemning og energi fra alle de andre, der også løber, cykler, går eller ror. Især når de kommer i store grupper fra fx Sparta-klubben eller cykelentusiasterne. Så føler man virkelig, at man er en del af noget større, der i den grad sætter pris på at være sund i et smukt område.

Verdens bedste løbe BH

En sports BH der er specielt udviklet til at give den
optimale støtte til løb. Der er intet, der bevæger sig i denne BH, som er vigtigt for at huden ikke bliver slap.
Sport Invaders

Musik er uundværlig

På mine løbeture super let og komfortabel letvægts hovedtelefon med  ekstra bøjle så den bliver i ørene når du løber. Til  din smart phone eller  iPod shuffle.
BeoPlay CPH – Strandvejen i Hellerup

Løbesko Asics Gel Kayano

PULS Sport er eksperter i at teste dig på deres løbebånd i butikken, hvilke løbesko der passer perfekt til dig. En god start at få de rigtige løbesko. Jeg har været så glad for mine.
PULS Sport

Det bedste hoftebælte til min løbetur

Bælterne vejer fra 50 gram og hopper ikke, når man løber.  Lommen udvider sig efter behov og kan indeholde fx mobil, nøgler, penge mv.
Spibelt. Find online

2. juli 2021

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.