Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Del:

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel.

Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai. Det er sent om aftenen, men vi får hurtigt en taxi til hotellet. Det er en tur på 40-45 minutter, og selvom vi begge er trætte, vågner vi op. Det meste af turen føles som at være landet i en fjern fremtid med lysende, kæmpe højhuse i alle regnbuens farver. Et imponerende syn og meget anderledes end, hvad vi er vant til i Danmark. Det er tydeligt at se, at der i Dubai ikke findes samme begrænsninger. At gøre idé til virkelighed, ikke bare på den vilde byggefront, men helt generelt, virker som noget, man her gør i stor stil.

 

Raffles The Palm Hotel
Endelig er vi her! Hotellet, som jeg har hørt og set så meget om, placeret på den ikoniske kunstigt anlagte ø Palm Jumeirah i Den Arabiske Golf: Raffles The Palm er uden sammenligning i en klasse helt for sig, og fortjener til fulde sine fem officielle stjerner. Vi kan ikke lade være at beundre den gigantiske krystallysekrone med 41.000 krystaller. Et helt fantastisk smukt syn, og som passer perfekt ind i arkitekturen og udsmykningen. Selvom klokken er et om natten, er der fuld service ved receptionen og flere til at tage imod i lobbyen. Man mærker med det samme følelsen af at være velkommen.

 

 

Overflødighedshorn af faciliteter
Wellness og spaområde, fitnesscenter – bemandet og åbent 24 timer i døgnet – stor biograf, fem restauranter og barer, infinity-pools, private strande … Førstehåndsindtrykket er overvældende, men vi finder hurtigt ud af at nyde det hele. De 389 værelser, alle med moderne luksus indrettet med arabisk inspi-ration, er store og rummelige, og der kan enten vælges havudsigt eller udsigt ind over byen og øen ”Palmen”. Sidstnævnte koster en smule mere, men er klart at foretrække. Alt er meget rent og udført med øje for detaljen. Blot et eksempel blandt mange, så er fugerne på ’mit’ badeværelse malet med bladguld! Udenfor er en enorm og helt fantastisk placeret pool. Vi smider os på hver vores solseng, og nyder de for Dubai mest optimale vintertemperaturer på 23-28 grader.

Vilde Dubai og Palmens ro
Raffles The Palm er simpelthen noget af det smukkeste, jeg nogensinde har besøgt.
Beliggenheden og roen på ”Palmen” er så perfekt i kombination med synet af Dubais skyline. Dubais centrum med de skyhøje bygninger, storby-vibe, syvsporede motorveje, tre millioner indbyggere plus massevis af turister er en stor mundfuld, og så er det helt fantastisk at kunne trække sig tilbage til luksus, velvære og ro på Palmen.

 

Emirates gør mig til et luksusdyr
Efter fire dage bliver vi samlet op på hotellet klokken fem om morgenen som aftalt. Hotellet har forberedt en lille morgenmadspose til os med juice, frugt og croissanter. Chaufføren i en BMW 5-serie-bil kører os til lufthavnens business- og førsteklasses-område med direkte adgang til indtjekning. Derfra bliver vi ført op i loungen til stor morgenbuffet og har direkte udgang til flyet. Vi nyder flyets luksus, og de lidt over seks timer føles slet ikke lang. I Kastrup står vores kufferter klar, og vi behøver blot at gå ud til vores chauffør. 50 minutter efter hjulene på flyet har ramt dansk jord, står vi igen i vores hjem i Charlottenlund. Imponerende og meget vanedannende!

 

 

Raffles The Palm
Hotellet åbnede i 2021 og er en del af det prestigefyldte Raffles Hotels & Resorts. Med sin imponerende arkitektur og spektakulære beliggenhed ved den yderste spids af Palm Jumeirah tilbyder hotellet en enestående kombination af elegance og modernitet.

Dubai
Midt i ørkenens sand rejser Dubais fascinerende skyline af glas og stålfacader. De Forenede Arabiske Emiraters ikoniske handels- og finanscentrum, der tiltrækker investorer og forretningsfolk fra hele verden. Dubai er også et yndet feriemål og kendt for sin skattefri shopping, spektakulære indkøbscentre og den kunstige ø Palm Jumeirah med eksklusive hoteller og luksusresorts.

Emirates

”For én som mig, der går op i effektivitet og bliver irriteret over unødig spildtid, er Emirates som rejsearrangør og flyselskab de bedste. Selskabet ejer og driver en moderne flåde af fly, primært bestående af Airbus A380 og Boeing 777, der betjener mere end 150 destinationer på seks kontinenter, og de er verdenskendt for deres luksuriøse service. Logistikken fra hjemmeadressen i Charlottenlund og til lufthavnen i Kastrup, med opsamling i Dubai og transfer mellem hotel og lufthavn, er uovertruffen. Hele rejsen har været skøn, transporttiden kan vi ikke ændre på, men der er helt klart forskel på, hvordan du transporteres, og her kan jeg på alle måder anbefale Emirates. De har på alle måder gjort det til en meget bekvem transportoplevelse fra start til slut. En stor tak til Emirates Holiday og Raffles the Palm Dubai for en fantastisk tur.”
Rina Mardahl

Se mere:

Emirates Holidays
arrangør af pakkerejser i luksusklassen
emiratesholidays.com / telefon 4331 0648

Emirates.com
Raffles.com/thepalm-dubai

 

31. maj 2024

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.