Luksusweekend for krop og sjæl

Del:

Kom helt ned i gear med NORDs redaktør på Hotel Skansen Båstad. Her går spa, afslapning, shopping og kulinariske oplevelser op i en højere enhed.

NORDs redaktør anbefaler kurhotellet ved Østersøen.

Jeg er stor tilhænger af weekendophold, som er nemme at komme til, og man stadig føler, at man har været ude at rejse. Sådan et sted er Hotel Skansen Båstad i Skåne. Med en samlet transporttid på omtrent et par timer, hvoraf de 20 minutter går med taxfree shopping ombord på færgen, ankommer vi friske til kurhotellet. Det er et smukt syn med det ikoniske tennisstadium og Østersøen som baggrundstæppe. Vi indlogeres i en superfin familielejlighed uden for selve hotellet. Lejligheden er flot indrettet med designmøbler og i gennemført nordisk stil.

Aften med gourmet og havudsigt
Da vores ankomst er om aftenen, skifter vi tøj og finder restauranten. Energien er god og servicen behagelig. Vi vælger ud fra den anbefalede menu, som består af tre retter, og maden kommer umiddelbart efter bestilling – impo-nerende! Restauranten er nemlig helt fyldt op, men der er ikke en finger at sætte på hverken mad eller servicen fra de opmærksomme tjenere. Heller ikke udsigten til det smukke hav. Mætte og glade besøger vi spa-området. Det er populært, så det bliver kun til en tur i den opvarmede pool, og derefter et besøg på tagterrassen. Her i tagterrassens spabad og den opvarmede infinity-pool er der til gengæld mere plads. Vi nyder den smukke udsigt og forfriskninger fra den tilstødende rooftop-bar.

Overdådig morgenmadsbuffet
Friske og veludhvilede står vi tidligt op og finder den overdådige morgenbuffet. Her er flere slags brød, frugt, æg og bacon. Men ikke nok med det. En kok bager vafler, laver croque madame og røræg med rejer. Det er virkelig noget helt særligt, og det hele skal smages på. Så er det dejligt bagefter bare at kunne smide sig på briksen og få en omfattende ansigtsbehandling i spaområdet.

Eftermiddags-shopping og nyt værelse
Efter selvforkælelsen går vi en tur ind til hyggelige Båstad. Vi finder nogle gode tilbud, og vender retur til hotellet og vores nye værelse. Så prøver vi også, hvordan det er at bo inde på selve spahotellet. Der er en helt anden charme over værelset, og man for-nemmer tydeligt energien fra hotellet. Placeringen er at foretrække, hvis man ønsker at være tæt på faciliteterne. Især hvis man mest går rundt i sin badekåbe, som mange af spagæsterne selvfølgelig gør. Vores besøg lakker mod enden, og hvad kan man ønske sig mere af livet end god mad, smuk natur omgivet af søde og hjælpsomme mennesker? Vi fik det hele på Hotel Skansen Båstad.

Skansen Spa klassiker
Alt det bedste med overnatning, 3-retters menu, morgenmadsbuffet, spa, koldbadehus, rooftop, bar, pools, solterrasse, fitness, yoga og afternoon tea.

1.795 SEK / 1.148 DKK

Hotel Skansen Båstad tilbyder flere forskellige pakker til fordelagtige priser.
Se her Hotelskansen.seKom helt ned i gear på Hotel Skansen Båstad i Skåne.

 

8. januar 2024

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.