Lyksalig lykke på Puente Romano Beach Resort

Del:

Mødested for jetsettere og livsnydernes hideaway findes i Marbella. Nords redaktør tilbragte en forlænget weekend på Puente Romano Beach Resort.

Adressen kan ikke være bedre. Midt på Mille D’Oro, The Golden Mile, hvis sand på grund af de særlige mineraler ligner guld. Perfekt sted for dagens løbetur og for vores hotel: Luksusresortet Puente Romano Beach Resort. Vi er taget til Marbella for solen og den høje standard. Costa Del Sol rimer ikke altid på sidstnævnte, men Marbella, som uofficielt betragtes som solkystens hovedstad, har altid formået at tiltrække et spændende klientel og holde et tårnhøj hotel- og restaurantniveau. Her er en imponerende infrastruktur af hoteller, lystbådehavne, et unikt historisk miljø og klimaet er priveligeret af at være beskyttet af Sierra Blanca bjergkæden.

 

Andalusisk på første klasse
Puente Romano Beach Resort er fra 1979, bygget som en andalusisk landsby, er fuld af charme og har alt, hvad man kræver af et moderne første klasses hotel. Resortet råder over 266 værelser og suiter, fordelt på 27 treetages huse spredt ud over en kæmpestor have på 55.000 kvadratmeter. Alle værelser og suiter er luksuriøse, designet til, at vi kan geare ned og nyde livet til lyden af det azurblå Middelhav. Men man kan også være aktiv.

Legendarisk tennis
Tennis er nemlig et omdrejningspunkt her. Både stjernerne – Bjørn Borg har fx frekventeret stedet – og selve hotellet har lagt rammer til kendte tennisturneringer. Senest i 2011 blev Puente Romano bl.a. valgt som træningssted for det spanske hold forud for David Cup-turneringerne. Så der er rig mulighed for at røre sig på Puente Romano, men man kan også bare sidde, nyde udsigten, hinanden og ikke mindst maden.

 

Unikke Namazake
Hele syv forskellige restauranter findes her. Vi faldt helt og aldeles for fantastiske Namazake. En japansk restaurant, hvor klassikere som Sushi og Sashimi nænsomt og delikat bliver fortolket i nye versioner. Udvalget af Sake og japansk øl er stort, og omgivelserne er gennemført japanske. En helt fantastisk oplevelse af mad og service, som først og fremmest skyldes Rafael Campaña, der har drevet restauranten i mange år og stadig brænder for det. Det ses og mærkes.

Luksus beach resort
Puente Romano Beach Resort i Marbella på The Golden Mile mellem Marbella og Puerto Banús. 35 minutters kørsel fra Malagas lufthavn.

 

Namazake
Japansk restaurant på resortet med et menukort baseret på nyfortolkninger af det japanske køkken. Åbent torsdag til lørdag fra kl. 20 til midnat. For bordbestilling: restaurantes@puenteromano.com

6. august 2021

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.