Min hud er tør om sommeren

Del:

Når det bliver sommer bliver min hud altid ekstra tør, og da jeg går med bare ben og i åbne sandaler, når det bliver varmt, kan ens hud hurtigt se tør ud på benene og fødderne. Derfor har jeg i mange år brugt denne økologiske mandelolie, som ikke fedter og som absoberes hurtigt i huden også under fødderne. Den får min hud til at skinne og se sund ud. Kan bruges på hele kroppen – også inside – out, hvis man har tørre slimhinder. Den kan ovenikøbet også bruge i forbindelse med madlavning.
Kan købes her på mit site, hvor jeg forhandler mine favoritter.

23. juni 2022

Køb produkter relateret til artiklen her

Økologisk Mandelolie 100 ml. til hele kroppen

Rinas ord:
Jeg har brugt denne mandelolie i over 10 år. Den er allround og gør min hud rigtig blød uden at fedte. Jeg bruger den også under fødderne om sommeren, hvilket giver smukke, fine fødder.

Produktbeskrivelse:
Lækker halvfed olie, velegnet til daglig brug på hele kroppen efter dit morgenbad. Mild og blødgørende. Den absorberes hurtigt på en varm og fugtig hud. Den er også velegnet som massageolie, eller til at fjerne makeup med. Mandelolien indeholder A og E vitaminer samt mineralerne calcium og magnesium og medvirker til at holde huden sund og smuk.

130 krRabatpris: 93 kr.(kun gældende ved rabatkode, som fås ved tilmelding til nyhedsbrev)

Modtag rabatkode

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.