Min hud har fået en wauw-effekt

Del:

Jeg har testet microneedling-behandlingen Dermapen4 hos Alfa Omega Klinikken, og det har resulteret i en glattere og mere strålende hud.

Dermapen behandling hos alfa omega

Jeg har aldrig været god til at rense huden, og jeg har også solet mig for meget, så mine porer ved næsen og hagen er blevet tydeligere, ligesom jeg har fået fine rynker, og huden har mistet lidt af sin spændstighed. Længe har jeg haft lyst til at gøre noget, men omvendt har jeg respekt for den sarte ansigtshud og ville ikke gøre noget hårdt for min hud. Jeg konsulterede derfor Mitte Skjold, som er kosmetisk sygeplejerske og indehaver af kosmetisk medicinsk klinik Alfa Omega Klinikken.

Professionelt og trygt

Mitte anbefalede mig Dermapen4. Den mest avancerede behandling inden for microneedling, som ved hjælp af småbitte nåle laver mikro-kanaler i huden tilsat vitaminspækket serum.
Behandlingen opstrammer huden, gør grove porer fine, reducerer linjer, er god til acnear og optimerer hudens friskhed.

Jeg møder ind på Alfa Omega Klinikken. En stor og superprofessionel kosmetisk medicinsk klinik, hvor alt bliver håndteret klinisk og hygiejnisk. Mitte udfører behandlingen med rolige og nænsomme bevægelser, så man også føler sig helt tryg. Det føles faktisk kun som, når man fået en del sol, og bagefter får jeg en kølende foundation på, som gør, at man slet ikke kan se, at jeg har været igennem be-handlingen. Man skal sove med foundation på, fordi den forhindrer, at huden suger bakterier til sig.

Resultat nu og på sigt

Efter en måned er jeg klar til næste behandling, og denne gang går Mitte en anelse dybere ned for bedste resultat. Igen er hun rigtig god til at få mig til at slappe af, og da jeg er færdig og har fået creme på, er jeg kun lidt rød på halsen. Jeg træner direkte bagefter, og næste morgen er der kun en anelse rødmen. I den efterfølgende tid får jeg den samme kommentar fra flere: Wauw! Der er sket noget med dig – du stråler jo! Og ganske rigtigt: Jeg har fået glød i huden, huden på halsen er strammet rigtig meget op, og porerne på næsen er reduceret. Og det er bare efter to behandlinger. Jeg har booket tid til min sidste og 3 behandling. Jeg er fan! Både fordi behandlingen ikke ’brænder’ min hud af, og jeg kan se, at den virker.

23. juni 2021

Kategorier

Følg Rina på SOME

Samarbejdspartner

mitte-alfa-omega

Alfa Omega klinikken

Velkommen til vores univers af skønhed og sundhed
Alfa Omega klinikken er et univers af muligheder for dig, der ønsker et friskere ansigtsudtryk eller ønsker at få styr på din sundhed og balance i hverdagen. Vi tror nemlig på, at din livskvalitet bliver større, når du er tilfreds med dit udseende, føler dig sund og oplever balance i hverdagen.

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.