Mit helbred under lup hos Thygesen-Health

Del:

På min rejse til bedre sundhed og højere livskvalitet fik jeg en helbredstest hos Thygesen-Health. Et omfattende lægetjek af hele min krop med blodprøver, scanninger og kliniske lægeundersøgelser af stort set alt. Noget alle over 40 år bør give sig selv.

Jeg ankom fastende til Thygesen-Health på Kurhotel Skodsborg medbringende en masse papirer, jeg på forhånd havde udfyldt om min livsstil. Pernille Bak i receptionen smilede varmt til mig og viste mig ind til læge Jens Thygesen. Han gik i gang med at forklare mig om svarene på blodprøverne på en trolig grundig måde med plads til samtale og fordybelse. Dernæst fik jeg foretaget en cykeltest for mit hjerte og pustetest for lungerne. Jeg fik også scannet mine organer, hovedpulsårer og min skjoldbruskkirtel. Eftersom jeg har for lavt stofskifte, så vidste jeg godt, at skjoldbruskkirtlen er lidt ødelagt med små huller i.

Holistisk indstilling
Jeg var dog meget overrasket over, at Jens Thygesen var så åben og menneskelig i forhold til mit alt for lave stofskifte, og hvad det betyder for min dagligdag. Jens Thygesen mener jo faktisk, at man kan se på kroppen og organerne, hvis man fx lever i et ulykkeligt ægteskab eller har et drænende job. Ud fra vores grundige samtale og alle prøverne fik jeg tilpasset pillerne for min stofskiftesygdom og besked om at spise ekstra zink og jern. Derudover var jeg heldigvis sund og frisk.

Vores krop skal holde hele livet
For mig har det været en øjenåbner med sådan et grundigt lægetjek. For jeg tror på, at når vi træder ind i 40-50-års alderen, så sker der en masse med kroppen. Vi kan ikke blive ved med at proppe os med dårlig mad, for meget kød, vin og sukker. Vi bliver nødt til at tænke over, hvad vi spiser, og lytte efter vores krops signaler. Jeg vil hellere bruge pengene på et årligt grundigt helbredstjek end en dyr taske. For vores helbred er det vigtigste for at kunne fungere godt privat og på arbejde. Jeg vil klart anbefale alle over 40 år et blive helbredstjekket.

Blodtryk blev tjekket som en af de mange undersøgelser jeg kom igennem.

På min rejse til bedre sundhed og højere livskvalitet fik jeg en helbredstest hos Thygesen-Health. Et omfattende lægetjek af hele min krop med blodprøver, scanninger og kliniske lægeundersøgelser af stort set alt. Noget alle over 40 år bør give sig selv.

Min helbredstjek bestod af disse undersøgelser

 

Fuld blodprøveprofil
Leverfunktion,nyrefunktion, galdeveje, bugspytkirtelfunktion, saltbalance, blodsukker, stofskifte, kolesterol profil, triglycerider, blodprocent, jern, infektion, urinsyregigt, vitamin og mineraler.

Klinisk lægeundersøgelse
Blodtryk, body mass index (BMI) + fedt %, taljemål, mundhule og svælg, lymfeknuder, skjoldbruskkirtel, halskar, stetoskopi – hjerte, lunger, maveregion, blærehalskirtel, endetarmsundersøgelse, ryg og holdning, arme og ben, neurologisk undersøgelse – reflekser og koordination og hudundersøgelse.

Øvrige undersøgelser
Lungefunktion – spirometri, øjenundersøgelse – synsfelt og synstest, øreundersøgelse – høretest otoskopi, arbejde EKG – vurderet af speciallæge i hjerte/kar sygdomme, fæcesprøver for blod (for alle >40 år), urinundersøgelse for protein, sukker, hvide og røde blodlegemer samt bakterier.

Helbredsundersøgelse kort fortalt:

En udførlig
helbredsundersøgelse er fundamentet for kunne kortlægge dine styrker og dit uudnyttede potentiale. Ligesom alt andet hos Thygesen-Health er helbredsundersøgelsen skræddersyet til dig og dine behov. Efter en indledende samtale gennemfører klinikken en undersøgelse, som grundlag for at kunne styrke balancen i dit liv.

6. juli 2021

Kategorier

Følg Rina på SOME

Samarbejdspartner

thygesen-health-02

Thygesen Health

Kort fortalt

En udførlig helbredsundersøgelse er fundamentet for kunne kortlægge dine styrker og dit uudnyttede potentiale. Ligesom alt andet hos Thygesen-Health er helbredsundersøgelsen skræddersyet til dig og dine behov. Efter en indledende samtale gennemfører klinikken en undersøgelse, som grundlag for at kunne styrke balancen i dit liv.

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.