Når krop og sind forenes

Del:

Vi ved godt, at kroppen responderer døgnet rundt på sindet og omvendt. Disse to dele af mennesket er i konstant kontakt og afhængighed med hinanden. MEN er vi BEVIDSTE om, hvilke fordele vi kan drage af denne sunde forbindelse, og hvilke ulemper vi bør navigere uden om?

Ved at ændre indstilling til negative på-virkninger, som fx ’jeg er ikke syg – men min krop har en sygdom’, adskiller vi den negative forbindelse. Kroppen kan nu koncentrere sig om at blive rask, og sindet kan beskæftige sig med andre gavnlige ting. Når udfordringer opstår i kroppen, er der typisk en forbindelse til tanker forbundet med afmagt eller angst i sindet og omvendt. Når der skabes bevidsthed om denne negative forbindelse opstår der et sundt og harmonisk samspil i stedet. 

Helbredelse opstår i balancen mellem kroppen og sindet
Gå på opdagelse via fx meditation og andre nær-værende aktiviteter som yoga og psykoterapi. Fokuser yderligere på en optimering af det sunde måltid, gavnlige kosttilskud og nærvær med dem, du holder af. Altså fokus på, hvad der bidrager gavnligt.

Nervesystemet er fine balance-parametre
Nervesystemet opdeles i systemer. Blandt andet det autonome, som består af to modsatrettede: det sym-patiske og det parasympatiske nervesystem.

Vi har dagligt gavnligt brug for at veksle naturligt mellem begge systemer. Er vi længe i det sympatiske, får kroppen ikke den hvile, som den har brug for til regenerering. Har vi travlt og løber fra det ene til det andet eller leder efter nøgler, er det vores sympatiske nervesystem, der er i spil. Også tanker med stress/afmagt kan aktivere samme nervesystem. Hvor nøgler har det med dukke op efter kort tid, kan sorg blive hængende i længere tid og på sigt skabe ubalancer med sygdom som yderste konsekvens.

Erkendelse

I det sunde arbejde med at skabe forbindelse mellem kroppen og sindet vil du konstruktivt bidrage til dit energiniveau, helbredelsesmuligheder og tilstand. Den gode nyhed er, at du kan starte allerede nu – bliv bevidst, ta´ en dyb indånding og derfra på opdagelse.

Bevidstheden er dit balancepunkt
Når du stilner sindet og hviler i kroppen i tillid til, at din krop og dit sind vil dig det bedste, opstår kontakten til bevidstheden. Via denne kontakt bliver du i stand til at mærke, hvilke ydre påvirkninger, indre omstændigheder og kemiske reaktioner, som skaber ubalancerne. Forebyggelse er et godt sted at starte på vejen til et godt liv. Find professionel vejledning hos en Holistisk Biomediciner, som med baggrund i mange års forskning inden for bl.a. psyko-terapi, kropsterapi, holistiske mediciner og kost, kan vejlede dig og med et avanceret udstyr måle dine energetiske frekvenssvingninger.

8. januar 2024

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.