Negleguide

Del:

FOTO: UNSPLASH PHOTOGRAPHY

Shellac, akrylnegle, gelenegle eller bare almindelig neglelak? Hvad er du til, og hvad skal du vælge. Der findes mange muligheder, når du skal have smukke negle. Få overblikket her.

Shellac og gelpolish

Går vi skridtet videre er CND’s revolutionerende produkt Shellac fra 2011 et must. En fusion mellem almindelig neglelak og gelé, der hærder under en LED-lampe. Shellac holder bedre end traditionel neglelak og krakelerer ikke. De fleste får den lagt på klinik, fordi den kræver en LED-lampe. Den fjernes også bedst på klinikken med en særlig Shellac-fjerner. I dag findes andre mærker, der med svingende kvalitet gør det samme som CND’s Shellac, og de kaldes gelpolish.
Shellac holdbarhed: 2-3 uger.

Neglelak i 2020

Røde negle er altid en klassiker, men i dag vil vi mere end det. Ombre-negle, tyl-negle og stribede negle, er nogle af de stærkeste tendenser inden for neglelak. Ombre, som vi også kender fra hårfarvning og vipper, betyder, at én farve går over til en anden. Tyl-negle, også kaldet “mermaid-nails”, er lækre festnegle med et sexy slangeskindslook, og de stribede negle giver sig selv. Alle typer kræver flere farver, topcoat og andre redskaber som tape og makeupsvamp.
Klassisk neglelak holdbarhed: 1-4 dage. Afhængig af påførte lag, mærke og livsstil.

FOTO: UNSPLASH PHOTOGRAPHY

Gelénegle versus akrylnegle

Udseendemæssigt minder akrylnegle og gelénegle om hinanden, men måden, de lægges på, holdbarhed og aftagning er forskellige. Gelénegle hærder under UV-lys, og det gør den mere formbare. Negle-teknikeren kan arbejde med neglen, så den får præcis den længde og form, du ønsker. I modsætning til akryl kan gelénegle ikke opløses ikke i acetone, men skal files nænsomt af. Og netop aftagning af gelé kan skade din naturlige negl, hvis det ikke bliver gjort forsigtigt. Nogle vælger derfor akrylneglen, fordi den er nemmere at få af – og er mere holdbar – hvor andre sværger til geleneglen, da man ikke får de kemiske akryldampe. For de fleste er det en smagssag, og uanset hvad, man vælger, skal den naturlige negl altid plejes ekstra, da den godt kan blive lidt blød under de kunstige lag.
Gelénegle holdbarhed: 2-3 uger.

Nutidens kunstige negle

Er ønsket perfekte, lange, glossy negle, så er akrylnegle og gelenegle next step. Nutidens måde at få de flotteste negle på. Akrylneglen er otte gange stærkere end din egen negl. Man blander akryl i et rigtigt væskeforhold med pulver, som bliver smurt
på den naturlige negle, hvorefter formen dannes. Kun fantasien sætter grænser. Firkantede, mandelformede eller sylespidse. Efter 24 timer er akrylneglen fuldstændig hærdet, og den fjernes med acetone.
Akrylnegle holdbarhed: 4-5 uger.

FOTO: UNSPLASH PHOTOGRAPHY

Det helt nye: Dip Powder

En af de store trends i skønhedsbranchen er Dip Powder, som består af et pulver udviklet til skånsom forstærkning af neglene. Farven kommer fra pigmenteret pulver, som er mere skånsom mod neglen end neglelak/laktyper. Nem at påføre og modvirker krakelering, misfarvning og løft fra neglen.
Dip Powder holdbarhed: 3-4 uger.

1. juli 2021

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.