Nu ser jeg frisk ud uden makeup

Del:

Rina Mardahl fik nye, flotte bryn hos Looks med en af tidens hotteste metoder – nano ombre bryn.

I mange år plukkede jeg mine ellers kraftige øjenbryn, og det har desværre betydet, at de mistede hårene. Og da de brede bryn blev in igen, fandt jeg ud af, hvor meget jeg havde savnet dem. For tydelige bryn tegner ansigtet op på en flot måde. Derfor allierede jeg mig med en af de lokale eksperter inden for semi-permanent makeup, herunder øjenbryn: Beatrice Osbæck, kaldet Bea, hos Looks på Østerbro.

Nye, kraftige øjenbryn

Jeg kan godt lide de optegnede bryn, så jeg valgte nano ombre bryn, som er forholdsvis kraftige øjenbryn, der minder om makeup. Bea tegnede dem op efter en skabelon, og farvelagde dem dernæst med en lille maskine med den tyndeste nål i. Forinden havde jeg fået bedøvelsescreme på, så den 1 ½ time det tog, gjorde slet ikke ondt! Om fire uger skal jeg forbi Bea igen for en opfyldning. Men, hvor er jeg glad for mine nye bryn! Jeg ser så frisk ud om morgenen.

Hos Looks benyttes pigment-farver fra det anerkendte mærke Ecuri Cosmetics. De er ekstremt koncentrerede og fri for fedtbaseret fortykkelse, hvilket resulterer i hurtig optagelse i huden, samt en effektiv helingsproces med minimalt tab af pigment. Allergivenlige og kan anvendes på selv den mest sarte hud uden problemer.

2. juli 2021

Køb produkter relateret til artiklen her

Gavekort (2 behandl.) Få smukke bryn med permanent makeup

En meget populær løsning for mange. Hvis du f.eks. er træt af at tegne bryn op hver morgen. Har huller i dine bryn eller bare fra naturens side mangler hår.

Permanent makeup er en form for tatovering som udføres som en semi permanent tatovering under det yderste hudlag. Ved brug af eu godkendte og yderst allergivenlige pigmenter kan vi udføre permanent makeup som gradvist forsvinder igen.

Alle vores behandlinger bliver skræddersyet til dig. Der laves altid en individuel optegning som du er med til at godkende. Vi tager altid en grundig snak inden behandling hvor vi lytter til dine ønsker. Det kan være angående farvevalg, form, livsstil og hvilken form for makeup du selv bruger til hverdag.

Vi stræber efter at udføre et naturligt look. Forskønne fremfor forandre. Permanent makeup handler i vores øjne om at fremhæve dine bedste træk på bedst mulig vis.

Gælder i 1 år fra købsdatoen.

4.000 krRabatpris: 3.500 kr.(kun gældende ved rabatkode, som fås ved tilmelding til nyhedsbrev)

Modtag rabatkode

Kategorier

Følg Rina på SOME

Samarbejdspartner

bea-lookscph

Looks

Beatrice Osbæck
Mikropigmentist og vippetekniker. Laver øjenbryn, vipper, permanent eyeliner og læbepigmentering. Hendes helt særlige kompetence er, at resultatet skal være naturligt og passe til den enkelte.

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.