Nu skal jeg ikke tisse hele tiden

Del:

Har du nogensinde set en kvinde over 40 hoppe i en hoppeborg? Nok ikke. En af grundene kan være, at hun som mange andre kvinder ikke kan holde sig. Men det kan der gøres noget ved, og det er ufarligt. Behandlingen virker mod såkaldt stressinkontinens.

– Nogle gange skulle jeg tisse så meget, at jeg blev nødt til at sætte mig ned på hug og vente, til det gik over, når jeg var ude at gå med min hund, fortæller Rina Mardahl, NORDs redaktør.
Hun troede dog ikke, at der var noget at gøre ved, at hun var begyndt at skulle planlægge sine ture ud af huset sådan, at hun kunne komme på toilettet med jævne mellemrum. For sådan var det vel at være i 40’erne.

Ufarlig behandling
Men på en tur til La Santa Sport hørte Rina et foredrag af fysioterapeut og sundhedsekspert Sally Walker.
– Hun fortalte om, at hun havde fået en ufarlig behandling i og omkring skeden, som bl.a. betyder, at hud, muskler og nerver i underlivet bliver stimuleret til at regenerere. Resultatet er bl.a., at man ikke føler, at man hele tiden skal tisse. Det blev jeg simpelthen nødt til at prøve også.

Opstrammer vævet
Behand­lingen blev introduceret i Europa for 2,5 år siden og et år før i USA. Selve princippet, at man opvarmer vævet med radiofrekvensenergi, er en 20 år gammel teknik, som man har brugt bl.a. i ansigtet. Man ved derfor også, at der ikke er bivirkninger. Hudklinikken anbefaler tre behandlinger for at opnå den fulde effekt. – Jeg har nu fået min første behandling, men jeg begynder at kunne mærke det, fortæller Rina. Mor­gen­hundeluftningen er begyndt at blive nemmere.

Til kvinder der har født
Behandlingen afhjælper ikke alene tissetrangen. – den øger følsomheden i og omkring skeden markant og opstrammer vævet, så effekten også er kosme­tisk. Behandlingen er derfor velegnet til kvinder, som har født, og hvor vævet ikke har trukket sig ordentlig sammen. Og også for kvinder, som i forbindelse med overgangsalderen ikke længere producerer så meget hormon og derfor får problemer med tørhed i skeden. For dem kan behandlingen også gøre slimhinden yngre og skabe fugt og sensibilitet igen.

Smertefri behandling
Behandlingen tager cirka en halv time og er smertefri. Man skal ikke bedøves, men ligger i et gynæko­logisk leje, hvor en slags stav eller sonde med en metalplade langsomt opvarmer området både ude og inde. I begyndelsen ved 37 grader og op til max 47 grader.

Langsom virkning
– Man skal ikke forvente, at alt er forandret med det samme. Virkningen kommer langsomt. Når man
får den første behandling, bliver vævet stimuleret, men regeneration starter først, så man kan mærke det, efter nogle uger, og efter fire-fem uger sætter man endnu mere gang i reparationsprocessen med næste behandling, så resultaterne bliver endnu bedre.

1. juli 2021

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.