Ny slankemedicin – tab 10 kilo i holistisk sundhedsforløb uden sult

Del:

Kom i mål med drømmevægten og hold den sammen med læge Rikke Hein-Rasmussen i Sundhedsklinik Nord, som tilbyder tilpassede og individuelle slankeforløb bestående af medicin, samtale, kosttilskud og kost- og træningscoaching.

Hvordan taber man sig, når man har prøvet 27 slankekure, og man tager det meste på igen? Det spørgsmål stillede læge Rikke Hein-Rasmussen sig selv for et år siden, da hun lige var blevet 50. Hun dyrkede kampsport og var sund, men alligevel tog hun på.
– Fra midt-40’erne ændres vores metabolisme og hormonstatus, og derfor har både kvinder og mænd sværere ved at tabe sig. Det vidste jeg godt som læge, men jeg undrede mig over, at man ikke kan få forebyggende hjælp af sundhedssystemet, før man er overvægtig – dvs. BMI over 30 – med alle de dertil hørende smerter fra hofte-, knæled, dårligt selvværd, og for mange også forringet livskvalitet, forklarer Rikke Hein-Rasmussen, der til daglig er overlæge på Hvidovre Hospital.

Det sunde vægttab

Selv tabte Rikke Hein-Rasmussen sig 10 kilo på den klinisk godkendte slankemedicin Semaglutid, som kun læger må udskrive, og som også benyttes i Sundhedsklinik Nord. De hyppigste bivirkninger til medicinen er en grad af kvalme, forstoppelse og træthed under de første uger af forløbet, og så er det trygt og motiverende at have ugentlige kontroller og samtale med lægen under hele forløbet forud for injektion. Men et vægttab kan ikke stå alene. Human fysiolog Jacob Krøll sammensætter individualiserede kost- og træningsprogrammer, og kosttilskud spiller også en særlig rolle.

– Det er svært at spise sig til en optimal sammensat lødig kost, og så bliver det superhårdt at tabe sig og holde vægten, hvis man ikke er dækket ind, siger Rikke Hein-Rasmussen, der har valgt at arbejde med produkter fra Zinzino, fordi det er en af de få producenter på markedet, som bruger testbaserede kosttilskud, som rent faktisk virker.

Fra tabu til fortrolighed
Endelig handler et sundt vægttab også om at nulstille de dårlige vaner og give nye gode vaner og alter-nativer opmærksomhed:
– Der er meget psykologi, skyld og skam omkring vægt og vægttab, og derfor er det ikke kun medicin, der giver vægttabet, men også gennem den fortrolighed, der opstår mellem klient og læge under forløbet i klinikken. Det virker positivt forpligtende, og det er også derfor, vi i klinikken kan garantere et vægttab på mindst ½-1 kilo ugentligt.
Mange klienter oplever også, at deres forhøjede blodtryk og kolesteroltal normaliseres, så blodtryks- og kolesterolsænkende medicin kan undgås. Det giver særligt mændene en stor selvoplevet livskvalitet og større selvtillid.

 

Ny slankemedicin på vej


Sundhedsklinik Nord vil også snart introducere Wegovy: Den længeventede i USA godkendte medicin målrettet vægttab.

Tilbud 12-ugers forløb

12 x lægekonsultation, medicin, kosttilskud og rådgivning ved klinisk fysiolog.

Book indtil 14. november og få 3.000 kr. i rabat. Betal 19.000 kr.
(Normalpris 22.000 kr.).
Mulighed for tilkøb af sundhedsforløb på månedsbasis til 7.300 kr.

Alle forløb indledes med helbredsscreening og blodprøvetagning til fedtsyreanalyse.

13. september 2022

Køb produkter relateret til artiklen her

Gavekort: 1 måneds forløb med slankebehandling.

Kom i mål med drømmevægten og hold den sammen med læge Rikke Hein-Rasmussen i Sundhedsklinik Nord, som tilbyder tilpassede og individuelle slankeforløb bestående af medicin, samtale, kosttilskud og kost- og træningscoaching.

Normalpris 8.500 kr. inkl. medicin og konsultation hver uge med Læge Rikke Hein Rasmussen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og brug Rabatkoden: Rina-slankebehandling.

8.500 krRabatpris: 6.500 kr.(kun gældende ved rabatkode, som fås ved tilmelding til nyhedsbrev)

Kategorier

Følg Rina på SOME

Samarbejdspartner

Gavekort_sundhedsklinik1

Sundhedsklinik NORD

Mit navn er Rikke Hein-Rasmussen, og jeg er grundlægger af Sundhedsklinik Nord. Jeg er uddannet anæstesiolog fra Københavns Universitet i 1999, og jeg har arbejdet mange år med præhospital medicin, som læge på den landsdækkende lægehelikopter fra både Ringsted og Billund samt ved Regionens akutlægebil sideløbende med en stilling på intensiv afdeling 4131 på Rigshospitalet.

Sundhedsklinik Nord tilbyder dig et individuelt tilpasset 3 måneders vægttabs forløb med mulighed for forlængelse på måneds basis. Forløbet består af 3 grundpiller:

Ugentligt konsultation

Indtag af kosttilskud

Kost- og træningsanalyse


sundhedskliniknord.dk

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.