Nye øjne på 25 minutter

Del:

De første alderstegn viser sig ved øjnene, og tunge øjenlåg kan gøre selv det største energibundt træt at se på. Jeg fik løftet mine hos en af landets spidskompetencer i øjenlågsoperationer: Center for øjenlågskirurgi.

Man siger jo, at øjnene er sjælens spejl, og jeg vil gerne møde livet med friske øjne. Derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle have en øjenlågsoperation, den dag øjenlågshuden begyndte at blive tung. Valget faldt på Center for Øjenlågskirurgi. De har rigtig mange anbefalinger, og det er øjenkirurg og medindehaver Niels Rath, der med sine mere end 16.000 opera­tioner bag sig, forestår øjenlågsoperationerne.

Beroligende pille

Jeg ankommer til klinikken uden sommerfugle i maven, fordi jeg har fået udleveret en beroligende pille. Niels Rath lægger bedøvelsen, som er en ny type bedøvelse, og han forklarer, at de som en af de få klinikker i Danmark bruger denne pH-neutrale lokalbedøvelse, som er helt eller næsten helt smerte­fri, i modsætning til konventionel lokalbedøvelse. Jeg mærker intet, og jeg siger til Niels, at eftersom jeg er et kontrolmenneske, så vil jeg gerne vide, hvornår han skærer.

Overstået på et øjeblik

Han smiler og siger, at det er han skam allerede færdig med – han mangler kun at sy!
I alt fik jeg fjernet 8 millimeter på det ene øje og 6 millimeter på det andet, og hele indgrebet tog kun 25 minutter – uden at det gjorde ondt. Hævelsen faldt hurtigt, og efter 14 dage fik jeg fjernet stingene. Det er så flot et arbejde! Øjnene er blevet ’åbnet’ op, så jeg næsten ligner mig selv for 10 år siden.

22. juni 2021

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.