Jeg bliver grounded hos Skovshoved Sundhedsklinik

Del:

Kroppen fortæller, hvor du har ondt i livet

Der er noget helende ved Skovshoved Sundhedsklinik og sundet tæt på. Indehaver Ulla Thor-Jensen er kinesiolog, og det har hverken noget med Kina eller hokuspokus at gøre. Kinesiologi er læren om bevægelse, og hun bruger ofte en muskeltest til at finde ud af, hvor problemerne er.
Under muskeltesten rækker patienten sin arm frem, mens Ulla Thor-Jensen taler til ham eller hende. Armen synker ned, hvis samtalen berører et problematisk emne.
”Før din bevidste hjerne når at tænke, har underbevidstheden fanget budskabet og siger, der er noget galt her,” fortæller Ulla Thor-Jensen.

Afhjælper mange typer problemer
”Vi tester præcis, hvad det er du har brug for. Jeg kan have fem patienter med migræne, og det er fem forskellige behandlinger, der skal til,” fortæller hun.
Skovshoved Sundhedsklinik hjælper patienter med mange forskellige typer problemer. Stress, sorg, fysiske problemer, overfølsomhed, mangel på energi, traumer fra oplevelser og symptomer, der ikke kan diagnosticeres af læger.
De fleste får en kinesiologisk behandling, men Ulla Thor-Jensen benytter også tankefeltterapi og giver wellness-behandlinger.

Healing, kæber og børn
Healingmassage er der mange, der får for velvære og ro i kroppen. Mental energi og flow, fodmassage, ansigts- og hovedbundsmassage er også på listen af behandlinger. Reset af kæben på grund af spændinger kommer folk fra hele landet for at få foretaget. Ulla Thor-Jensen kan koble hver enkelt tand til forskellige problemområder og løsne kæben blidt.

5. august 2021

Køb produkter relateret til artiklen her

Kinesiologi smertelindring 1 times behandling

Har du symptomer der ikke kan diagnosticeres, er Kinesiologi en metode, til at se hvilken behandling der er bedst for dig. Udviklet i USA i 1980erne af kiropraktorer. Kinesiologi kan hjælpe børn og voksne.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag en rabatkode, som du oplyser, når du booker tid hos Skovshoved Sundhedsklinik.

Normalpris 765 kr.
Rabatpris 574 kr.

765 krRabatpris: 574 kr.(kun gældende ved rabatkode, som fås ved tilmelding til nyhedsbrev)

Kategorier

Følg Rina på SOME

Samarbejdspartner

ulla

Indehaver Ulla Thor-Jensen

Ulla Thor-Jensen hjælper også børn, der fx mistrives. Flere forældre har været forbløffede, når deres barn under en behandling pludselig sætter ord på dele af deres liv, som forældrene ikke kendte til.

25%

På Kinesiologi smertelindring - 1 times behandling

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.