Specialdesignede såler kan ændre dit liv

Del:

Smerter i knæ og fod i forbindelse med løb og lange gåture sendte NORDs redaktør til Sålespecialisten, som er en del af det store sundhedshus Moving House.

Får en hel times grundig gennemgang af mine fødder med scanning, undersøgelse af mobi-
liteten, af fødderne og videooptagelser af min gangart af sålespecialist Jørgen Pedal Nielsen. Han har en uddannelse i sensomotoriske såler og 25 års erfaring inden for området. Man mærker tydeligt, hvor kompetent han er. Resultatet kommer med det samme på en computer, og dernæst printes sålerne på en 3D-maskine, som Jørgen finpudser, så de passer mig perfekt. 

Kan ikke leve uden mine såler
Jørgen fortæller, at der som regel er en uges til-vænning, hvor man kan mærke små, lidt hårde buler under sålerne. De laver nogle punkter, der “snyder” hjernen til, at man går mere oprejst. Men efter kun en time med mine nye såler er jeg fan! Jeg har endda været tilbage og fået såler til mine løbesko. Med mine specialtilpassede såler går jeg nu mere oprejst og falder ikke sammen, når jeg går. Og de gange, jeg har været hos Sålespecialisten, møder jeg både unge, ældre, samt kendte skuespillere og fodboldstjerner, der ligesom mig også skal have såler til deres sko. Sålerne er blevet en integreret del af mig, og når jeg løber, kan jeg mærke, at de holder perfekt på foden, så jeg ikke får skader.

De har også de bedste sko til dig

Efter jeg fik lavet såler, skulle jeg videre i samme hus til Hjarl Kallesøe, som har Moving Feet. Her blev mine gåsko testet, filmet og analyseret. Derefter finder de den helt rigtige gåsko til dig.
Disse løbesko holder perfekt om min fod, når jeg løber eller blot vil gå en gang tur. Er blevet så glad for både såler og løbesko, at jeg føler det helt forkert, når jeg er i andre sko eller sko uden sålerne i.

Jeg er blevet kæmpe fan og er noget alle burde få testet, da man først mærker, hvor dårlige ens sko er, bagefter.

Sålespecialisten / Moving Feet
Tempovej 10B / Ballerup
Saalespecialisten.dk
28 51 44 76 / 21 78 10 23

Saalespecialisten.dk / movingfeet.dk
movinghouse.dk

 

31. maj 2024

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.