Spis dig sund i chokolade

Del:

Få din daglige dosis Omega-3-olie i den nye og revolutionerende veganske chokolade fra ecoltr®. Nu med to nye smagsvarianter; Hazelnuts Piemonte og Sea Salt.

Kan chokolade være sundt? Ja, hvis kakao-bønnerne er af høj kvalitet, som den er i chokoladen fra ecoltr®, og som samtidig er patenteret: Dels pga. den nænsomme behandling af de særligt udvalgte kakaobønner, der giver chokoladen et højt indhold af antioxidanter, og dels for noget helt nyt og revolutionerende, idet der i hvert stykke chokolade indeholder en daglig dosis Omega-3 olie udvundet af marine mikroalger. Det gode ved Omega-3 olien er, at det bidrager til, at du kan opnå den rette balance af de flerumættede fedt-syrer Omega-3, 6 og 9, og samtidigt er godt for både hjerne, blodcirkulation og syn. 


Vælg mellem den originale rene mørke chokolade eller med Piemonte-hasselnødder eller med Sea Salt.

Powerbooster med sund olie
Det er ikke set før, at du kan få et velsmagende kosttilskud, som en powerbooster i alle de situationer i hverdagen, hvor du måske har brug for et boost, fordi dit blodsukker er faldet. Chokoladen er vegansk og lavet med med kokosmælk, rørsukker og kakao-bønner, der er dyrket under bæredygtige forhold med respekt for mennesker og natur.

Tre varianter med alt det gode
Du kan nu vælge mellem tre varianter. Den originale i ren mørk chokolade og de to sprit-nye smage med Piemonte-hasselnødder (formentlig verdens bedste hassel-nødder) eller med Sea (direkte fra Kattegat).

Vegansk Omega-3-olie udvundet af mikroalger
30 stk. i hver æske.
1 pr. dag / 1 mdr.
348,75 kr.

12. september 2023

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.