Strandlyst Hotel – med en snert af Bali

Del:

Hvis du ikke vil rejse langt væk, men alligevel have fornemmelsen af at være i helt anderledes omgivelser, er Strandlyst Hotel på Samsø stedet.

Du spotter Strandlyst Hotel på Strandvejen på Samsø på lang afstand, fordi det skiller sig ud fra alle de andre bygninger med sin smukke hvide facade og luksuriøse fremtoning. Indenfor bliver du mødt af en varm og venlig attitude fra værtinden Winnie Rasmussen, som med sin smilende og imødekommende personlighed sikrer dig et dejligt og mindeværdigt ophold på hotellet. Du bliver naturligvis også mødt af en gennemført og smuk minimalistisk indretning med kontraster der spiller i sort-hvide farver og brydes elegant af varme, runde former. En kæmpe terrasse og eksotiske Bali-figurer i haven får dig til at føle, at du er langt væk hjemmefra, selvom du bare befinder dig på en uendelig skøn lille plet på Danmarkskortet.

Strandlyst er en ægte luksusperle på Samsø og det bliver i den grad stadfæstet af den æstetiske indretning med sorte gulve, smukke billeder i sorte rammer, elementer af træ og knitrende pejs – her er simpelthen sjæl og atmosfære for alle pengene og det er en ren fryd at indsnuse stemningen og hyggen som indbyder til afslappede dasedage. Den opvarmede pool er 26 grader varm og der er vildmarksbad, udendørs sauna, Shanti Spa med yoga, massagebehandlinger og meditation – og en super hyggelig terrasse med udskårne træfigurer.

Strandlyst er Samsø’s bedste hotel – ikke kun på grund af den lækre indretning, men i særdeleshed også på grund af den helt fantastiske mad, som kreeres af den kun 21-årige kok, Max Konrad Pedersen. Han forstår om noget at kæle for detaljerne i sine 3-retters middage, som bliver serveret af ham selv og byder på masser af overraskende og spændende indslag og vidunderlige smagsoplevelser.

Unikke værelser
Strandlyst har 10 værelser, hvoraf de 4 er på ca. 20 m2 og har terrasse på begge sider af værelset. Værelserne har masser af sollys, udendørs biopejs og lækre solstole og tæpper på terrassen, hvor det er oplagt at slænge sig med en god bog, nyde solen og falde helt ned i gear. Badeværelserne er et kapitel for sig med granitgulve og smukt nedsunket badekar – og så er der såmænd TV både på badeværelset og i soveværelset. 

Oplevelser der skal udforskes på Samsø
Samsø er en fantastisk charmerende ø med små hyggelige havne, lækre spisesteder, markeder og en utrolig smuk natur med masser af variation i landskabet. Issehoved, Samsø’s svar på Skagen, er et must at opleve på grund af den smukke natur og store bløde bakker og Vesborg fyr byder på en enestående udsigt over farvandet syd for Samsø. Du bør også besøge en de skønne gårdbutikker og smage på de ægte samske specialiteter, chokolade og vine.

Det er oplagt at cykle rundt på Samsø og nyde naturen, de lange sandstrande og de hyggelige byer, og på Strandlyst lånes cykler ud til gæsterne helt gratis.

6. august 2021

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.