Sund & Stærk i 2024

Del:

Få årets sundhedstips og inspiration til træning, kost, vitaminer og chefredaktørens egen slankekur.

Yolates for sind og krop
Træningsform udviklet af den danske danser Mikala Marilyn Kissi, som kombinerer yoga, pilates, dans og meditation. Du får sved på panden og tonet musklerne, men også trænet bevidstheden og styr på stressen. Flere yoga-studier tilbyder yolates. Læs mere: Livingyolates.com

Sundheden starter i tarmen
Professor Oluf Borbye Pedersen, som forsker i tarmenes betydning for en lang række livsstilssygdomme, er hot. Få opskriften på hans grønne (tarm)grød, og en masse andre opskrifter og nyttig viden i “Tarme i topform”. Politikens Forlag 269 kr.

Vitaminer til hjernen
Det er ikke bare kroppen, du skal holde sund, men også hjernen. B-vitaminer er et must. C-vitamin skal du også have nok af, og så er de sunde fedtstoffer fra fed fisk eller fiskeolie guf for hjernen.

Er du også vild med padel?
Blandingen mellem tennis og squash er indbegrebet af tempofyldt sport med sjovt og socialt samvær. Denne ketsjer fra Head Gravity Motion, med et diskret og feminint design, er et must på padelbanen.
Set hos Ellos til 1.259 kr.

Sund søvn med plaster
Sover du med åben mund, forstyrres ilt/kuldioxid-balancen i dit system og forårsager hyperventilation, der resulterer i iltmangel og urolig søvn. Mange oplever at være mere friske og energifyldte efter en nat med plasteret på munden.
Sleep Tape (The Original) fra 69 kr.
hos Den intelligente krop.

Step-ups med håndvægte
Få ekstra ud af dine styrketræningsøvelser med håndvægte. Oplagt til lår- og balleøvelser, fx set-ups og lunges. Begynder 2-3 kg, erfaren 4-5 kg og opefter.

Uret er en fast del aftræningen
En af de stærkeste træningstendenser er med et ur på håndleddet. Apple Watch Ultra 2 er tech-gigantens nyeste og bedste med en urkasse på 49 mm i titanium i flykvalitet. Brug det til outdoor-aktiviteter, vilde oplevelser og udholdenhedstræning.
Set til 7.199 kr.
hos Humac

8. januar 2024

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.