Tel Aviv

Del:

Mellemøstens party og badeby

Tel Aviv er helt sin egen: Moderne, fremsynet, lækker og fuld af fristelser. Frisind og veganske restauranter trives her i den cool badeby med verdensberømt arkitektur og strandpromenade ud til Middelhavet.
Der er kun halvanden time i bil mellem Tel Aviv og Israels hovedstad Jerusalem. Hvor sidstnævnte er en af verdens mest historiske og religiøse byer, er Tel Aviv det komplet modsatte: Ateistisk og frisindet. Kendt som et hot LGBT-rejsemål og hjemby for mange homoseksuelle – regnbueflaget pryder ofte husfacaderne – og udendørsliv på den lange kyststrækning, der leder tankerne hen på Copacabana i Rio. Smukke mennesker, der nyder livet med en drink i hånden et sted på den 14 kilometer lange strandbred, omgivet af det ene højhushotel efter det andet.

Den hvide by
Tel Aviv består af en gammel og ny bydel. I den gamle bydel, Jaffa, kan du bl.a. få verdens bedste humus. Der er rigtig mange vegetar- og veganermuligheder, og så har byen verdens største koncentration af huse i den funktionalistiske Bauhaus-stil. Tel Aviv kaldes derfor også den ‘Den hvide by’, fordi den bugner af den stramme og rene Bauhaus-arkitektur.

Mad, historie, fest og strand
Tel Aviv er en by med et stort udbud af aktiviteter, restauranter og kultur samt en ægte israelsk atmosfære. Den ligger også i nærheden af Jerusalem, hvilket gør det nemt at besøge begge byer i forbindelse med et besøg i Israel. Der bor omkring 451.523 mennesker i Tel Aviv og er Israels største byområde.

6. august 2021

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.