Timeout i AIRE Ancient Baths

Del:

Luksuriøse termiske bade AIRE Ancient Baths, der bl.a. findes i New York, London, Chicago, Barcelona og Sevilla, er kommet til Danmark.

Følg med NORDs redaktør i Carlsbergs historiske bygninger fra 1886, toprestaureret til at huse det internationale spa-hotspot.

Faktisk er jeg ikke særlig vild med spa, fordi jeg hurtigt keder mig ved at ligge stille. Men allerede nedgangen til AIRE Ancient Baths, som ligger i Carlsbergs gamle kældre under det, der i dag er Hotel Ottilia i Carlsberg Byen, vækkes mine sanser så meget, at mine forbehold fordufter. Duftene, detaljerne og den historiske arkitektur gør noget ved en. AIREs signaturduft – orangeblomst – som stimulerer sanserne og har en afslappende effekt er skøn. Samme duft, som man kan opleve hvert forår, når appelsintræerne springer ud i Sevilla i Spanien, hvor AIREs historie startede. Konceptet er inspireret af antikke, romerske bade og er udviklet og drives af den spanske operatør AIRE, som står bag tilsvarende spa-hotspots i syv andre storbyer. Altid placeret i historiske bygninger, ligesom denne tip-top restaurerede Carlsberg-bygning som blev brugt til at opbevare tonsvis af malt. Nu er de termiske bade flyttet ind.

Enestående oplevelse

Af det venlige og meget diskrete personale – alt foregår i et stille og roligt tempo – bliver jeg introduceret til AIRE-universet: Syv forskellige termiske bade. Fx Caldarium med en temperatur på 40 grader. Dampbadet Laconicum med aromaterapi og afslappende eukalyptus for den ultimative detox, og Flotarium, som er et af de mest unikke bade med et saltindhold, der er lige så højt som i Det Døde Hav. Vandet, dampene og duftene omslutter mig, og mine muskler afspændes. Til ganen kan man opgradere med cava, Frankly økologisk juice og Peter Beier-chokolade. Da jeg i et af behandlerrummene får massage, falder jeg i søvn. En enestående timeout fyldt med sanselig atmosfære og velvære. Bestemt ikke sidste gang.

13 forskellige spaoplevelser i AIRE Ancient Baths

 

The Ancient Thermal Bath 90 min. i spa 575 kr.

The Ancient Thermal Bath spa + 60 min. afslappende massage 1.125 kr.

The Himalayan Salt Experience plus spa 1.475 kr.
Priserne gælder for hverdage.

14. september 2021

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.