Ullas hænder giver mig ro i sjælen

Del:

Når arbejdsugen bliver lidt for lang og der er for mange bolde i luften, er det Ulla Thor-Jensen fra Skovshoved Sundhedsklinik, der får NORDs redaktør ned på jorden igen ladet med ny energi.

D et er en lille, dunkende nerve under øjet, som kan drille, når arbejdsugen sniger sig op på 80 timer, og som jeg har lært at lytte til. Den fortæller mig, at mit system er presset, og det er tid til at komme forbi Ulla Thor-Jensen i Skovshoved Sundhedsklinik. I hendes skønne hus ved Øresund, som i sig selv er et helende sted, er jeg blevet behandlet med 1,5 times kinesiologi og healing de seneste 10 år.
Skovshoved Sundhedsklinik hjælper mennesker med mange forskellige typer problemer. Stress, sorg, fysiske problemer, overfølsomhed, lav energi, traumer fra oplevelser og symptomer, der ikke kan diagnosticeres af læger. De fleste får en kinesiologisk behandling, men Ulla giver også tankefeltterapi, wellness-behandlinger, herunder healingmassage, som giver velvære og ro i kroppen. Hun har mange års erfaring, uddannelse og en intuition, der slår alt.

Kroppen fortæller, hvor i livet det gør ondt

Når Ulla arbejder med kinesiologien, fungerer det som en muskeltest, hvor jeg fx rækker min arm frem, mens jeg taler med Ulla om forskellige emner. Hvis et emne påvirker mig, reagerer armen instinktivt og fortæller, at her kunne der være et problem. På den måde gennemgår hun grundigt min krop, som fortæller hende, hvor det gør ondt i livet. Jeg får også massage og healing, og når jeg går derfra igen, har jeg altid armene i vejret. Jeg føler mig lykkelig, fuld af energi og overskud til at tage fat på den bunke arbejde, der altid er i en deadline.
Jeg tror på, at det er vigtigt at tage sig af sin krop og sjæl, og jeg har stor glæde af at benytte et fast hold af behandlere, der som Ulla grounder mig og giver mig ny energi på livskontoen. Mange af os drøner gennem livet i høj fart, og så er det vigtigt, at vi indimellem standser op og giver kroppen en pause. Min datter og selv min hund sender jeg også forbi Ulla, når de har det svært eller blot skal have et sundhedstjek. Du kan jo starte med at spørge dig selv: Hvornår har du sidst gjort noget for dig selv?

30. juni 2021

Køb produkter relateret til artiklen her

GAVEKORT Kinesiologi smertelindring 1 times behandling

Rinas ord:
Kinesiolog Ulla Thor-Jensen er min lifesaver. I flere år har jeg konsulteret hende, når jeg har følt mig for presset og anspændt, haft for mange bolde i luften og sorg over at have mistet. Uanset hvor sort noget har set ud, så går jeg fuldstændig grounded ud af døren efter 1-1 ½ time hos Ulla. Hun vender negativ til plus med overskud på kontoen lang tid efter.

Har du symptomer der ikke kan diagnosticeres, er Kinesiologi en metode, til at se hvilken behandling der er bedst for dig. Udviklet i USA i 1980erne af kiropraktorer. Kinesiologi kan hjælpe børn og voksne.

Varighed: 1 time

PRIS 765 kr.
RABATPRIS 574 kr.

Kontakt:
Skovshoved Sundhedsklinik v. Kinesiolog Ulla Thor-Jensen
Strandvejen 308B
Telefon 26 37 37 79
Skovshovedsundhedscenter.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode. Oplys rabatkoden til Skovshoved Sundhedsklinik, så modtager du 25% på din 1. behandling.

765 krRabatpris: 574 kr.(kun gældende ved rabatkode, som fås ved tilmelding til nyhedsbrev)

Kategorier

Følg Rina på SOME

Samarbejdspartner

Ulla Thor-Jensen

Klinikindehaver Ulla Thor-Jensen

Jeg arbejder med glæde og positive tanker. Lad det smitte af på dig. Jeg går ind for sund livsførelse, et liv fyldt med glæde og uden smerter. Det gør jeg mit bedste for at fortælle andre – for bekymring, angst og frygt skal ikke være en del af vores liv.

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.