Und dig selv det smukkeste smil

Del:

Se hvordan du kan få det smil, du altid har drømt om. Vi har testet tidens skarpeste metode til at få det flotteste smil.

3D-filmen er netop slut, og jeg er stadig en smule rundtosset. Jeg har lige set, hvordan man med Invisalign kan få de flotteste tænder. En usynlig plastikskinne som efter brug i omtrent otte måneder gradvist giver mig det flotteste smil.

Kan løse mange tandproblemer
Personligt har jeg altid været udmærket tilfreds med mine tænder efter den obligatoriske tid med bøjle, og jeg har heller ikke haft problemer med at smile til verden. Men jeg har problemer med for høje tandhalse, som jeg har fået af at børste for hårdt, og et skævt bid som gør, at jeg slider meget på bagsiden af mine fortænder. Problemer som Invisalign også kan løse, samtidig med at tænderne bliver perfekte.

Du skal ikke acceptere grimme tænder
Men man kan jo også være rigtig ked af sine tænder. Jeg møder jævnligt mennesker, der kan være ligefrem hæmmet på grund af fx meget skæve tænder eller stort overbid. Jeg møder også mange, der gerne går langt for at rette op på det, naturen har givet én. Hvorfor så ikke gøre noget ved smilet? Tandlæge Nimmi Holstein fra klinkholstein.dk tilbyder læserne en gratis undersøgelse, hvor du ligesom jeg ved selvsyn kan se, hvor smukt dit smil rent faktisk kan blive.

Book en forundersøgelse med gratis 3D-scan på telefon 39 64 04 40

2. juli 2021

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.