Del:

Eyelash Activating Serum – 4 ml

990 krRabatpris: 495 kr(kun gældende ved rabatkode, som fås ved tilmelding til nyhedsbrev her)

Rina’s ord:
Med alderen har jeg fået mindre vipper. Jeg har selv 12 ml lange vipper, men de er blevet tyndere og mindre med alderen, og hvorfor ikke holde det ved lige ved at påføre vippeserum langs vippekanten, så man får flere vipper og kraftigere vipper. Normalt sætter jeg ekstra vipper på, når jeg skal til fest, men det er ikke sundt for dine egne vipper at sætte kunstige på med lim, så det er ekstra godt at have serum på sine egne vipper. Det gør, at de kan holde til, at der bliver sat vipper på i ny og næ. Jeg elsker lange vipper, uden at det skal se kunstigt ud – og så behøver man ikke at bruge mascara hver dag.

Eyelash Activating Serum fremmer mørke, udtryksfulde øjenvipper, som kan gøre mascara næsten unødvendig. Eyelash Activating Serum med sit yderst effektive, innovative aktive ingredienskompleks fremmer øjenvippevækst og fylde med op til 50%.

Resultatet:
Fyldigere, længere, stærkere øjenvipper på kun seks til otte uger.

Endvidere bliver øjenvipperne endnu mørkere og får en karakteristisk kurve. Serummet giver flere øjenvipper, virker forlængende på vækstfasen og forlænger, takket være den plejende effekt, perioden inden de falder af.
Eyelash Activating Serum er baseret på et innovativt og meget kraftfuldt kompleks af aktive ingredienser. Kombination af de plejende ingredienser kan allerede efter ca. 6 – 8 uger give længere, tættere og kraftigere øjenvipper. Brugere over hele verden er allerede overbevist over de effektive resultater!

Eyelash Activating Serum er dermatologisk testet.

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.