Del:

Hair Activating Serum – 120 ml

950 krRabatpris: 475 kr(kun gældende ved rabatkode, som fås ved tilmelding til nyhedsbrev her)

Rinas Ord:
Vi taber alle hår, og det bliver tyndere med alderen. Jeg husker at bruge den 5 gange om ugen og sprøjter serumen i siderne og i midten af håret om morgenen. Det gode ved denne serum er, at det lugter ikke og fedter heller ikke håret. Så snart det er tørt, kan jeg ikke se forskel. Mit hår bliver meget blankt og er nemt at rede ud om morgenen. Førhen rev børsten mange hår af, og mit hår så tørt ud. Nu har jeg mørkt, blankt hår. Selv min frisør sagde: Rina, dit hår har aldrig været så blankt og nemt at rede, hvad har du gjort. SÅ DET VIRKER.

Langt, fyldigt og naturligt smukt hår på bare 6 – 8 uger! Serummet fremmer hårets vækst og fylde med sit meget effektive kompleks af aktive ingredienser, som er baseret på forskningsprincipperne og de empiriske værdier i EYELASH ACTIVATING  SERUM. Samtidig forlænger det hårets vækstfase og forsinker hårtab. Resultatet er langt, fyldigt og naturligt smukt hår på bare seks til otte uger. Den nøje balancerede formulering af HAIR ACTIVATING SERUM er baseret på de nyeste forskningsresultater fra medicin og biokemi og sikrer en førsteklasses kombination af aktive ingredienser.

Ingredienser som Follicusan og sandeltræ stimulerer det ydre lag af hårsækkene og aktiverer hårvækst. De seneste videnskabelige studier beviser også, at vækstfasen forlænges, når hårsækkene udsættes for duft af sandeltræ. Dette er til dels, fordi duften reducerer degenereringen af keratinocytceller i hårfolliklen og derved stimulerer en vækstfaktor.

Anvendelse:
Del dit hår, og spray HAIR ACTIVATING SERUM jævnt en gang dagligt på den rene, håndklædetørrede hovedbund i en afstand af et par centimeter. Massér forsigtigt serummet ned i hovedbunden ved hjælp af fingerspidserne. Lad det absorbere i et par minutter, før du styler dit hår som sædvanligt. HAIR ACTIVATING SERUM kan anvendes over hele hovedbunden eller partielt på ønskede områder.

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.