Smukt hår sidder i generne

Del:

Men du kan også gøre en hel del selv for at få sundt hår. Vi sætter spot på hårpragten, stor som lille eller helt fraværende, og alle de metoder der findes for at få lækkert hår.

V i er små pelsdyr, når vi kommer til verden. Menneskekroppen er dækket med mere end 2 millioner hårsække og omkring 100.000 af dem er i hovedbunden. Og vi danner ikke flere hårsække, faktisk mister vi et lille antal hvert år. Om håret, der vokser ud af hårsækkene, så er krøllet, glat, sort, lyst eller rødt, er et spørgsmål om gener. Så oplever du at blive tyndhåret eller skaldet, er det dine forældres skyld, også selvom hverken de eller dine søskende viser tegn på svindende hårpragt.

Hvorfor taber vi håret?

Alopecia betyder hårtab. Det er et fagudtryk, som hverken beskriver typen eller årsagen til hårtabet, og selvom flest mænd oplever at blive skaldet, kan det også overgå kvinder. Stress, sygdom, p-piller/medicin og graviditet kan slide på håret eller få det til at falde af, og så er der det arveligt betingede hårtab. Tilstanden regnes for normal og skyldes en arvelig bestemt følsomhed overfor de mandlige køns­hormoner androgener. I dag behøver du ikke finde dig i at blive tyndhåret eller miste det. Der findes mange metoder der kan afhjælpe det, få et overblik her.

Mand efter behandling med V2X.

V2X® kickstarter hårsækkene

V 2X®-behandling er en unik patenteret hårtabs­behandling, som stimulerer stamcellerne i hovedbunden med et vækstfremmende præparat bestående af vitaminer, vækstfaktorer og pep­tider. Dvs. hårene begynder at vokse igen. Den foretages på klinik en gang om måneden i fem måneder og er en 3 steps-behandling bestående af injicering med en tynd specialnål i det ønskede område, efterfulgt af laser for at øge blodcirku-lationen i hovedbunden og til hjemmebrug et plejekstrakt. V2X® er klinisk testet igennem flere år og har allerede nu hjulpet hundredvis af mennesker med hår­problemer som skaldethed, pletskaldethed og tyndt hår. Præparatet er udarbejdet på et labo-ratorie i samarbejde med dermatologer, håreksperter og Pilorum Hårklinik.

Kontakt
Pilorum Hårklinik

To eksempler på SMP lavet hos Scalp Innovation.

Tatoveret hår

S MP er betegnelsen for Scalp Micro­pigmentation, som for mange skaldede mænd er blevet lidt af en lifesaver. Selvom den minder om traditionel tatovering, adskiller den sig ved en helt anden teknik, da nålen kun arbejder i de yderste hudlag, og pigmenterne der benyttes, er organiske. De færreste synes, at det gør ondt, og kommer gerne igen efter 3-5 år for en genopfyldning. Metoden går ud på, at man tatoverer flere tusinde bittesmå prikker i hovedbunden, så det ligner en tætbarberet hovedbund. Tyndhårede og pletskaldede kan også få gavn af mikro­pig-menteringen, fordi ’prikkerne’ kamuflerer overgangen mellem hud og hår, så det tynde/skaldede synes næsten usynligt. Scalp Innovation er eksperter i SMP.

Kontakt
Scalp Innovation

En paryk i dag fra UniQue.M har intet med datidens kunstige parykker.

Parykker er mere udbredt end man tror

K emobehandling, Alopecia (pletskaldet­hed), tyndhåret, skaldet – der kan være mange grunde til at vælge en paryk, og hos UniQue.M Parykker kommer alle slags mennesker. En moderne paryk er resultatet af dygtigt håndværk og komplicerede tek-nikker, så ingen gætter, at det er en paryk. Parykkerne kan være del-eller helparykker og laves med ægte hår og fiberhår eller i en kombination af begge, og de kan være løse parykker eller limes fast. Er årsagen syg-domsrelateret kan man få offentligt tilskud til sin paryk. Hos Mette Faldborgs UniQue.M, som er frisør og paryk-specialist der leverer til hele landet, koster en paryk i gennemsnit 4000-20.000 kr.

Kontakt
UniQue.M frisør & parykspecialist

Tape smukt hår fast

Hairtalk® extensions er et skånsomt tapesystem, der fungerer med et lille, tyndt fæste, der sidder blødt på håret og som hverken kan ses eller mærkes. Det føles som ens eget hår og passer til fint, skandinavisk hår. Fås i længderne 25, 40 og 55 cm og 850 forskellige farvekombinationer. Er 100 procent ægte hår og bevaret med et naturligt skællag og naturligt fald i håret. Ny oprykning hver 6.-8. uge og med korrekt pleje op til 1 års holdbarhed. Hairtalk® er verdens førende leverandør af tape hair extensions med flere end 30.000 partnersaloner fordelt i 52 lande verden over. I Danmark kan du vælge mellem 250 professionelle Hairtalk®-frisører.

Kontakt
Hairtalk® Danmark for nærmeste frisør

Flettemetoden skåner dit hår

Hair extensions med flettemetoden er oprindelig en af de ældste hår­teknik­ker og en afrikansk flette­teknik, som i dag er videre­udviklet og tilpasset euro­pæiske kvinders hår, så både kvinder med meget fint hår og kvinder med godt tykt hår kan få glæde af denne form for hair extensions.
Metoden er et ægte håndværk, der er skånsomt for ens eget hår, og egner sig til både fylde og længde. Der benyttes ikke kemikalier i håret, da man fletter en vævekant/et tyndt bånd så tæt på hovedbunden som muligt, og derefter påsyr hårtrenser. Hårtrenserne kan bestå af enten kunstigt hår eller af 100 procent ægte hår. Extension by Bothmann anvender 100 procent ægte hår i en eksklusiv kvalitet.

Kontakt
Extension by Bothmann

6. juli 2021

Køb produkter relateret til artiklen her

Hair Activating Serum - 120 ml

Rinas Ord:
Vi taber alle hår, og det bliver tyndere med alderen. Jeg husker at bruge den 5 gange om ugen og sprøjter serumen i siderne og i midten af håret om morgenen. Det gode ved denne serum er, at det lugter ikke og fedter heller ikke håret. Så snart det er tørt, kan jeg ikke se forskel. Mit hår bliver meget blankt og er nemt at rede ud om morgenen. Førhen rev børsten mange hår af, og mit hår så tørt ud. Nu har jeg mørkt, blankt hår. Selv min frisør sagde: Rina, dit hår har aldrig været så blankt og nemt at rede, hvad har du gjort. SÅ DET VIRKER.

950 krRabatpris: 475 kr.(kun gældende ved rabatkode, som fås ved tilmelding til nyhedsbrev)

Modtag rabatkode

error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.