”Jeg kan tydeligt se forskel”

Del:

Jeg har testet kollagenpulver fra VILD NORD EXO LAB
Læs om mine erfaringer her.

Jeg havde læst og hørt om kollagenproduktet fra VILD NORD og satte mig for selv at prøve det. Som med alle kosttilskud skal man give det en chance, og jeg har troligt indtaget det i fem måneder.
Mikset med min havremælk hver morgen har det smags- og konsistensmæssigt været en god oplevelse. Efter knapt tre måneder begyndte jeg så også at se tegnene på, at det virkede. Og efter fem måneder er jeg helt overbevist.

Folderne er næsten væk

Generelt er min hud blevet mere spændstig, og på detaljeniveau har kollagenpulveret især virket på folderne i huden, der hvor armen bukkes – ja, de er nærmest helt væk. Huden på hænderne er også blevet væsentlig pænere. Jeg kan tydeligt se en forskel, og jeg kan mærke, at jeg gør noget godt for min hud inde fra og ud. Med alderen er det vigtigt, at vi tænker det indre med, ligesom det er vigtigt med gode, daglige skønhedsrutiner.
Mandelolie er fx en af mine lavpraktiske favoritter, som virkelig smører huden. I kombination med kollagenpulveret, som kommer i små, smarte poser, er der sket små mirakler.

Hvad er kollagen?

Kollagen et protein, som findes i bindevæv, sener, hud og knogler. Har betydning for normalt fun-gerende knogler, brusk, tandkød, hud og tænder, og er med til at holde huden spændstig og fast. Efter 35 års-alderen svækkes kroppens naturlige kollagen-produktion, og det viser sig som fine linjer og rynker i ansigtet.
Ifølge VILD NORDs egne undersøgelser har indtagelsen af kollagenpulveret en reel og dokumenteret virkning – både en forebyggende og en reparerende effekt på uønskede aldringstegn i huden.

19. april 2021

Køb produkter relateret til artiklen her

VILD NORD Care - Collagen 150 g

Vild Nord EXO LAB, Care – Holistic Therapy Collagen er udviklet til dig der gerne vil have lidt ekstra støtte. Du har måske rundet de 40, fået børn og kan mærke der sker ændringer med kroppen, som huden bliver tyndere, dine slimhinder driller og håret bliver finere og har ikke helt samme pragt som før. 

529 krRabatpris: 397 kr.(kun gældende ved rabatkode, som fås ved tilmelding til nyhedsbrev)

Modtag rabatkode

Dette er en beskrivelse
error: Indhold er beskyttet.
Scroll to Top

Tryk på "kopier linket" nedenfor for at dele siden


Skriv dig op til nyhedsbrevet

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag i samme ombæring en rabatkode gældende for produktet.
Modtag samtidig specielle tilbud, rabat på produkter, gavekort og invitationer til konkurrencer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.